Napíšte nám vaše skúsenosti s používaním vlhčených utierok Bupi pri starostlivosti o vaše dieťatko. Ja za ich najväčšiu výhodu považujem, že sa nelepia, keďže nie sú parfémované. Ako ich vnímate vy? Teším sa na vaše príspevky.
Podľa mňa sú veľmi suché. Na druhú stranu nedráždia pokožku ako iné, ktoré sme vyskúšali 🙂
nám vyhovujú ja mám rada tie obrúsky niesú veľmi mokré ale nedráždia
Ja ich používam už viac rokov a musím priznať,že sú fajn. Niekedy jasné, že použijem aj inú značku, ale tieto mi vyhovujú asi najviac a hlavne ich mám aj v aute a v kabelke- nosím väčšiu, pri mojich 4 dcérkach na utretie rúk aj tváre super, hlavne Sensitive. Moje dcérky radi jedia pri prechádzkach a aj, keď ideme po jednu, alebo druhú do školy, škôlky tak sa zamastíme a teraz zmrzlina, ale BUPI BABY vždy pripravený. 🙂 🙂
Buppi obrusky su dost suche ale inak fajn.
Vyborne. Dobre cistia a zadocek nikdy neni cerveny, ani ked mame atop ekzem(resp sme mali od narodenia do 7.mesiacov)
Ďakujeme veľmi pekne za vaše podnetné príspevky, mamičky...
Patria k mojím najoblúbenejším. Keď utriem dcérke rúčky, pusku alebo riťku tak je čistunká. Ja zase nemám rada ked vlhčenky môžem ešte žmýkať....takže nám plne vyhovujú 😉
tak či tak je to chémia,
spokojnost na ritke drobca = moja spokojnost 🙂
U MNA nespokojnost...sucheee...malo vlhcene
zboznujem vonu bupi aj ked nase najmensie uz ma skoro 3 ked si ich utriem umyjem alebo operiem v bupi su to moje vecne babatka🙂 mydlo na pranie ospevujem vsade zelene kolena od travy krasne vyperie 🙂
Podla mna su super, krasne vonaju, super cena. Najradsej mame s rady Sensitive 🙂