Podeľte sa s nami o Vaše skúsenosti s používaním Bupi umývacej peny. Vopred ďakujem za vaše príspevky.
bupi penu sme este nemali, ale pouzivame mydielka a su super, som na nich zavisla, krasna vona 🙂
Ahoj pekne voni,ale my sme mali po nej vysusenu pokozku,tak sme prestali pouzivat,treba vyskusat kazdemu vyhovuje nieco ine
Bupi umývacia pena je fajn, lebo má pumpičku, takže jednoduchšie použitie a hlavne rýchlejšie, keď potrebujem umyť vlásky dcérke, ktorá to vyslovene nenávidí a hlavne neštípe ak náhodou si ňou pretrú očká , ale nevýhoda, že sa u nás doma veľmi rýchlo míňa, ale to aj ostatné od BUPI- mydielka a tekutý prací prášok u nás, keďže periem aj 2-krát za deň takže spotreba veliká, ale aj veľká spokojnosť. 🙂 🙂
penu Bupi som objavila asi keď mala Simonka pol roka. Perfektná vecička, odvtedy sme iné nepoužívali, či bolo treba umyť zadoček, vlásky, či celé telo, jediné stlačenie a hotovo, žiadne držanie mydla či nalievanie umývacej emulzie na ruku... Ja som bola nadmieru spokojná 😉
Ďakujem veľmi pekne za vaše pozitívne príspevky 🙂
Super vec, používame od narodenia, jemná k pokožke a praktické balenie a dávkovanie, kúpila som do zásoby aj k starým rodičom, aby sme ju tam mali a nemuseli nosiť z domu, keď k nim ideme 🙂
@michaela_bupi umyvacia pena je velmi jemna, lahko sa nanasa. Simonko ju ma velmi rad, len jemu bohuzial velmi malo vydrzi, lebo pumpuje a pumpuje, aby bol cely zapeneny. 🙂 ma jemnulinku prijemnu vonu. je super.
Spokojnosť, len by som privítala väčšie balenie. Deti to veľmi rýchlo vypumpujú 😀
aj u mna max spokojnost,len to pouzivame 🙂
Penová emulzia od Bupi je super, používame ju od narodenia, krásne vonia a to, že je s pumpičkou je naozaj praktické. Aj vďaka tomu je naše kúpanie radostné 🙂 .
Dobrý deň, keďže syn má ekzémy od narodenia a mali sme veľké problémy s čím ho umývať, tak sme toho veľa vyskúšali až nakoniec sme skončili pri BUPI výrobkoch, a na kúpanie používame len uumývaciu penu. Umývaciu penu zbožňuje a používa ju na kúpanie- to si dáva na seba dosť veľa, lebo sa mu páči pena, používa aj na umývanie rúk, jednoducho ju milujeme lebo je SUPER a vždy ju máme kúpenú do zásoby, aby ju vždy mal, mohlo byť aj väčšie balenie, lebo u nás toto malé sa dosť rýchlo minie. Ďakujeme BUPI
vynikajuca! je to nas naj produkt od vas!
Bupi penu používame od narodenia. Mala už má 14 mesiacov a doteraz si s ňou veľmi rada umýva ruky. Dokonca sa s ňou naučila aj sama umývať a preto sa s ňou aj veľmi rada kúpe. :D
Bupi umývacia pena u nás top,používame od narodenia,pekne jemnučko vonia,super pení,praktická pumpička u nás max.spokojnosť 🙂 🙂 🙂
Super ;) a hlavne mala sa pri nej naucila umyvat aj sama vzdy som jej dala penu na ruky a ona si umyla brusko ;)) velmi ju to bavi 🙂
Len pozitívna. Mám z nej radosť ja aj dcérky. Je jemná a príjemne vonia. Akurát nám moc dlho nevydrží keďže staršia dcérka sňou umýva sestričku a pritom jej hovorí, že jej umýva ručenku, bruško...a ešte musia umyť aj svojich miláčikov - jeden dinosaurus a jedno káčatko 🙂
Milé mamičky, ďakujem veľmi pekne za vaše príspevky. Teší ma, že máte s našou Bupi umývacou penou aj vy dobré skúsenosti 🙂
Ja pouzivam bupi od zaciatku som spokojna, umyvacou penou ho umyvam jed my necha darcek v plienke 😅 super sa nanasa a hned peni, len skoda ze sa nepredava aj olejcek ten pouzivame znacky hipp
Ja som používala doteraz len Bupi mydielko pre Mišičku - 100% spokojnosť, ale potom sme dostali aj umývaciu penu. Začala som ju používať pri synovi, po inej značke sa mu znova objavil atopický ekzém, tak sme skúsili a musím povedať, že mu pomaly ustupuje, hoci ju používame len krátko. Takže za mňa určite spokojnosť aj u malkáčky, aj u veľkáča 🙂 Rozmýšľam, že ak sa znova objaví ekzém aj u mňa, tak nebudem váhať a budeme sa všetci mydliť len s Bupi 🙂
super nosili sme na plavanie , mala dobre balenie a prijemnu konzistenciu. A dobre sa davkuje aj dietatu.
Bupi penu sme používali najčastejšie, ale zdala sa mi pomerne drahá a tak som to vyšpekulovala tak, že do nej dávam trochu Bupi Šampónika na telo a vlásky, pridám vodu a mám penu za menej peňazí 🙂 Neviem však, či je zloženie rovnaké, to som neštudovala 🙂 S Bupi sme inak veľmi spokojní, dcérka aj ja máme atopické ekzém a obe Bupi pekne znášame, nemenila by som 🙂
@simonka3 aj my sme mali po tejto pene vysusenu pokozku,takze ju nemozeme pouzivat,ale vonia naozaj pekne 🙂 🙂
velmi to decka oblubuju, no nemozem im ju nechat ked su same vo vani, lebo dva dni je po nej.,
Moja mala nezbednica,sa neskutocne rada kupe a s penou bupi ide umyvanie na 1.cim rychlejsie umyta,tym viac casu na hranie vo vani.keby ju este nejedla,bola by som najspokojnejsia 🙂
Bupi penu sme raz dostali od kamaratky a uz ine ani nepouzivame. Ocenujem hlavne prakticke davkovanie a jemnost peny. A mala sa s nou rada hra, vie sa sama umyt. Tiez jej velmi chuti 😀 a napriek tomu ze vzdy sa jej podari aspon obliznut jej nikdy nic nebolo 🙂
Je super .. deti maju radi ked sa umyvaju penou a myslim ze sa zbytocne neplytva mnozstvnom
velmi prijemna jemna vona, prakticke davkovanie aj pouzitie /oproti klasickym mydlam/. Pouzivame hlavne na zadocek, rucky a krcne zahyby, ktore sa nam paria. Na cele telicko len obcas, lebo maleho vysusuje. Tiez by som privitala vacsie balenie, nakolko ho pouzivam ja a nacapala som uz aj manzela 😀
u nas pouzivaju deti, uz som chytila aj muza ze pouziva kedze fajnucka pena ide, tak potom vzal prazdne balenie a naplnil svojim mydlom, nech mu peni, a my uzivame dalej, ja na tvar a deti na cele telo....po vyskusaniach inej kozmetiky, uz kupujem len bupi penu velmi dlho.
Bupi penu pouzivame od narodenia a je to lepsie a praktickejsie ako obycajne mydlo.hned sa spravi pekna penaaa netreba tolko mydlit