Ahote, prosim Vas, je tu niekto kto bol teraz niekedy s dietatom odstranovat nosne mandle v Trstenej?mam nejake otazky. Dakujem
@karina22 prosim ta,a ako dlho ste cakali na termin?
@veronka437 v štvrtok sme mali kontrolu na ORL, chceli pokračovať kortikoidnou liečbou, spytala som sa na možnosť zeby sa to dalo von, hned mi dali prvy volny termín, teda 2. maja... Alebo potom jun este na výber...
@karina22 to vazne?my cakame od oktobra
Volali nam raz este v oktobri,ale samozrejme syn ochorel,takze sme nesli a odvtedy nic...
@veronka437 no vážne, pisem tak ako to bolo, to sa mi syn rozpakal ze vtedy maju ist na výlet z triedou, tak mi sestrička povedala ze si to mam prezistit kedy idu, dala papier na toho 2. maja a ak by nemohol mam zavolat druhý den ze nam daju termín v juny. Nakoniec ostava ten prvy termín...
Vy chodíte kde na ORL, tiež do Trstenej? A teda cakate na nejaky termín, stale Vam nedali ci?
@karina22 boli sme v NO, ale kedze je to nutne vybrat,tak nas poslali rovno na konzultaciu do TS, tam nam povedali ze mame cakat,ze nam zavolaju o termin, volali nam teda koncom oktobra ze im niekto vypadol, lenze zakon schvalnosti syn ostal na ATB,takze som to musela zrusit,a odvtedy absolutne nic...takze som v soku
@veronka437 hm, tak to je sila, ja byt Vami skusim im tam zavolať, uz len kvoli tomu ze vs štvrtok mali po ruke aj ďalší termín na ten jun, zato nedáte nic, vyskúšajte 😘
@karina22 jasne,uz budem skusat, dakujem ze ste sa ozvala😊
@veronka437 mojho syna to caka 2.maja 😊