Kto má pascu na kuny?

majkabambulik
11. nov 2022

Ahojte, nepoznate niekoho, kto ma pascu na kuny, pripadne niekoho, kto by nam pomohol sa jej zbavit prosim?

lucik194
12. nov 2022

@majkabambulik pasca nepomaha

pokial viete ze beha po streche, utesnit strechu (zvykne prehrýzť pod podhladmi zateplenie a behat popod), do auta urcite elektronickú plasicku a nasprejovat. kde su kable (nam v aute znicila polstrovanie), toto zabralo, proste eliminovat skody, po 3 mesiacoch isla inam

majkabambulik
autor
12. nov 2022

@lucik194 dakujem, my mame humno no a ta nasa nechce ist inam cele roky ani za svet-na dvore nam nechava vyzrate vajicka, perie z holubov, obhryzene male kosti a pod, a to mame za pozemkom rusnu cestu, susedia maju 3 psov a druhy sused zopar maciek. Navyse oproti susedia sa na nas hnevaju, ze im "nasa" kuna tiez prehryzla v odparkovanom aute kadeco, nuz akokeby my sme dali kune SPZ ich auta a aj suradnice, kde ho maju odparkovane a vycvicili ju. https://www.liahneme.sk/pasce-na-kuny/ Ak by sa nasiel nejaky polovnik s pascou tak by sme mu boli vdacni.

lucik194
12. nov 2022

uf ak je to cele roky..... tak to by sa nieco zasadneho muselo udiat. to neviem ako.......

majkabambulik
autor
12. nov 2022

@lucik194 ano, je to tazky boj a zatial vyhrava len ta potvora

marca12
12. nov 2022

@majkabambulik Davali sme pascu,nepomohla. U rodicov na povale su kuny. Tak som kupila v polovnickych potrebach taku vodu smradlavu. Namocis v tom handry a rozmiestnis po povale. Odpodzuje to aj lesnu zver a je to aj na kuny.

dadadada1
12. nov 2022

@marca12 prosím ťa ako sa volá tá voda? Ako si to mám v obchode pýtať?

majkabambulik
autor
12. nov 2022
marca12
12. nov 2022

@dadadada1 https://www.wilde.sk/kornitol-rot-pachovy-odpud...

Pisu tam sice iba o lesnej zveri,vtakoch,ale pan v obchode mi povedal,ze aj proti kunam.

dadadada1
12. nov 2022

@marca12 ďakujem veľmi pekne

dadadada1
12. nov 2022

@majkabambulik ďakujem za každú radu

macikovaiveta
13. nov 2022

@majkabambulik Rozložte okolo problémového miesta vonkajšie svetla, nám pomohlo.

majkabambulik
autor
17. nov 2022

@macikovaiveta nuz okolo nasho humna sa svieti z kazdej strany, ale tie potvory si na to zvykli, asi ani reflektor z futbaloveho stadiona by ich nevyhnal, oni sa asi rodia s tym ze im to uz nevadi to svetlo

86martin11
4. sep 2023

@majkabambulik
Ak ste už raz použili pascu na kuny,či ine zveri už druha do nej nikdy nevojde zanecha tam pachovu stopu....najlepšie je pascu či klepec vyvariť zbaviť ju zapachu proste dezinfikovať!....alebo použiť novu....lenže čo donej niekedy je to loteria kuna je totiž nadmieru inteligentna a doležite je spravne nastavenie

majkabambulik
autor
8. sep 2023

@86martin11 Dakujeme za radu, no to je fakt, ze ta potvora je nadmieru inteligentna....My mame za stodolou cca 100m hlavnu cestu a jej to voec nevadi! U susedov maju 2 psov a jej to vobec nevadi! Druhy sused ma kopec maciek a jej to tiez vobec nevadi! Z prednej strany pozemku mame rusnu premavku pocas pracovnych dni a ona tam krasne prehryzie pod kapotou aut kable! Cakame kedy nam posle selfie! Kamery sme uz na nu nainstalovali.

nepic
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
majkabambulik
autor
8. sep 2023

@nepic Dakujem za radu. Nasa kuna takpovediac zabezpecila, ze nikto v ulici nechova sliepky - vajicka cize skrupiny su vsade okolo nasej stodoly a to uz fakt netusime odkial ich zvlaca. No a my sme ti, co akoze "chovaju" tu kunu... No clovek to jednoducho nevysvetli... radsej keby nam tito susedia pomohli s kunou, opytali sa ako nam mozu s nou pomoct a nie nas pranierovat, ze to je "nasa" kuna! Akokeby sme si ju kupili ako domace zvieratko v obchode.

wodanka
8. sep 2023

@majkabambulik my sme kúpili lep na hlodavce v obi, vytlacili sme ho na kartónové podložky a tie sme rozmuestnili na miesta, kam kuna chodí. V noci prišla, trocha sa na to prilepila, strašne pistala a odvtedy sa už nikdy nevrátila. To nám poradil deratizer, že to zaberie. Ze ona zažije taký šok z toho prilepenia sa, že sa už nevráti.

majkabambulik
autor
8. sep 2023

@wodanka dakujem za velmi dobru radu, a ake to bolo to lepidlo prosim? Myslim tym nazov. Urcite ho kupim.

wodanka
9. sep 2023

@majkabambulik bolo to toto https://www.obi.sk/pasce-na-mysi/lepidlo-na-mys... kúpili sme asi 4 a dali na tie kartóny, najlepšie ako rozstrihas nejakú veľkú krabicu. Výkres je moc tenký a lepidlo by ho premocilo. Nám to pomohlo hneď prvý týždeň, keď tam prišla a polepila sa na tom. Už sa odvtedy nevrátila. Držím palce, aby ste sa jej zbavili.

majkabambulik
autor
9. sep 2023

@wodanka Dakujem velmi pekne za cennu radu, urcite to ideme vyskusat.