Ahohte,
Ti co mate deti na tychto ZS, ste spokojni? Myslim z ucitelmi a pristupom. Ale klydne zhodnotte aj ine. Kruzky, druzina, edupage...
Dakujem
Poznám obidve školy, určite neodporúčam Spartakovsku...prvý stupeň je ešte fajn, ale druhý veľmi zle....atómová ide veľmi dopredu, majú tam veľa aktivít...keby sa dalo, prestúpili by sme na atomovu
Baby pridam sa do diskusie, nahodou nejake info o ZS Vancurova? Kedysi som na nu pocuvala same superlativy, ale v poslednej dobe dostavam take zmiesane dojmy.
Spartakovska za mna super👍 a teraz od septembra s novou riaditelkou parada... na chodbach maju oddychove hracie zony: stolny futbal, ping pong, kniznica, sach. Ucitelia tiez ok. Nic zasadne na stazovanie
Ďakujem za odpovede
Ja ešte pridám, Atomova ma prejsť radikálnou zmenou, ma sa celá prerábať. Syn sem chodí, zatiaľ 1. stupeň a som spokojná. Podľa mňa taká normálna škola
Atómovú absolútne neodporúčam, asi najhoršia škola v TT, veľmi nekvalitný učitelia na druhom stupni, na rodičovskom sa nonstop riešia učitelia a nie žiaci, celé zle tam..
Spartakovska-nepoznam nikoho, kto by nebol spokojný.
Okružná-priemer. Vymenená riaditeľka; aktuálne sa riešia sťažnosti na uč. 2hého stupňa; 1stupeň v rámci normy. Krúžkov veľa nie je. V družine (1stupeň) sa najprv vypustia deti von, potom spotené, mokré, špinavé robia DÚ-aj to len v prípade, ak sú v družine dlhšie ako do 15tej.
Edupage prešiel oproti min. roku menšími zmenami k lepšiemu; netreba ale čakať zadávanie DÚ do EDU-je to na konkrétnom učiteľovi.
Strava tak ako všade, striedavo oblačno, miestami výborne.