Ahojte, chcem sa opýtať či Trnavská nemocnica poskytuje pre bábätka oblečenie po pôrode alebo si treba priniesť svoje.. ak áno čo ste zbalili bábätku vy? Ďakujem 🙂
No a nejake košieľky, ( dobre sa obliekajú), prípadne overaliky ( fajn sú tie čo vieš odopnut obe nohy), čiapočku, rukavičky proti poškriabaniu a perinku. V perinke stačí, qk má bábo len košieľku ( aj sestričky ich tak obliekali).
Plus veci na cestu podľa počasia
Ja som rodila na konci júna, oblečenie som radšej dávala svoje ale ak nedonesies nevadí, perinku nám menili každý večer pri kúpaní... Aj obyč plienky boli k dispozícii...
Ja som rodila zaciatkom jula, oblecko pre maleho som pouzivala svoje a perinku s tou bol celkom problem 😃 ked sa maly prekakal musela som sestricku presviedcat aby mi dala novu … ale to zalezi aj od sestricky… den predtym mi uplne v pohode dali novu… aj plienky jednorazove dostanes 10ks pre babo… podla mna netreba vela veci brat… riad sa zoznamom
Fuha co si pametám tak peřinky byli před sesternou na stole i s košilkama a každý si bral podle potřeby (19m zpět)
Zdravim, prosim vas baby nemate niektora odfoteny ten prehlad dna co boli na izbach? Dakujem
@domini0310 radšej svoje. Ja som mala svojho len pár, ale napr. perinka ma nenapadla. A keď som pýtala od nejakej " milej" setricky, lebo malý ju prekakal, hneď som si vypočula ako ich oni majú málo, aké tam chodia rodičky nepripravene.... Pritom na stránke je zoznam a toto tam teda nebolo 😃. Kebyže viem tak jasné že mi nerobí problém priniesť perinku....