Zmena gynekológa v Trnave

00dominika00
20. júl 2024

Dobrý deň, akú máte skúsenosť s gynekológiou v Trnave na Piešťanskej? Rozmýšľam, že k nim prestúpim, ale na internete som našla negatívne recenzie a že lepší boli v nemocnici.
Akú máte skúsenosť vy? Čo prístup k pacientom?

zuzx
22. júl 2024

Ja som k nim chodila keď boli v nemocnici, vtedy to bolo super. Boli tam dve zlatunke sestričky. Teraz je tam taká odporná a ide to ako na páse, dokonca žiadne súkromie, že tam choď za záves (u sestričky), vyzlec sa a čakaj kým ťa zavolajú. A potom s holým zadkom k lekárovi. Áno, viem že sa dá dať sukňa, ale teda za mňa otras prístup. A komunikácia so sestričkou spoza tej plachty. Aspoň takto to tam bolo,keď som tam išla prvý raz po presťahovaní, to bolo vlastne aj posledný raz za mňa a hneď som odtiaľ išla preč.
A ešte gól bol, keď som sa objednávala a povedala som, že vyslovene chcem doktorku-zenu. Kvôli tomu som čakala hádam aj dva-tri mesiace na termín, k chlapovi by ma objednali do týždňa. Keď som tam prišla, už s tým holým zadkom mi sestrička kričí že môžete si prejsť k doktorovi. Som skoro odpadla, bez upozornenia, bez opytania, či mi to teda nevadí. To bol pre mňa vrchol arogantnosti.

00dominika00
autor
22. júl 2024

@zuzx kamarátka mi spomínala podobné skúsenosti, tiež že tam medzi sebou behajú ženy s holými zadkami a že doktorky tiež nie sú veľmi milé a vždy si nájdu aj hocijakú maličkosť, ktorú netaktne vytknú. Našli ste vhodnejšieho?

zuzx
22. júl 2024

@00dominika00 je tam viacej lekárov. Ja mám skúsenosť s tou Semanovou, ona je milá, chodila som k nej ešte v nemocnici. Tu som sa k nej nedostala. Potom si tam ešte ďalšie dve a lekár. Ten lekár bol inak milý, len má zarazila tá arogantnosti, že sa má ani len nepýtali či som s tým ok.
Ja som našla skvelú lekárku, ale teda v Bratislave. V Trnave je to čistá katastrofa s gynekológom, jeden lepší jak druhý.