Dobrý deň, plánujeme sa presťahovať do Bieleho Kostola. Máme syna a od septembra pôjde do druhého ročníka.
Viete mi prosím poradiť do akej školy v Trnave sa hlásiť (či si mám vybrať,alebo ma zaradia podľa bydliska) a či z Bieleho kostola chodi priamo autobus ku niakej základnej škole alebo bude treba blúdiť a naučiť sa 😃🙈
Čítala som,že v Bielom kostole plánujú otvorit školu, jednu triedu aj pre druhý ročník. Len neviem či sa tam vôbec dostaneme,či nebude plno. Ďakujem za každú radu
@ivicka0502 ďakujem veľmi pekne,takže sa mám zamerať na Ružindol. Ďakujem moc za radu,lebo som v tomto stratena úplne. Školský autobus ide priamo pred školu?
@veronikaf92 myslím že áno, naši tam nechodia ale stretávame ho keď ideme do Trnavy do školy. Skús sa ešte to na koňovi opýtať v súkromnej skupine Trnava. možno ti napíšu viacej.
@ivicka0502 dakujem veľmi pekne 😊
Deti z Bieleho Kostola chodia do Ružindola-tam je ich spádová škola a chodí školský autobus tam aj späť. Skola sa vraj plánuje aj v Bielom kostole ale to je hudba budúcnosti. Neviem ako je to s prijatím detí s trvalým pobytom na dedine do školy v TT. Vo všeobecnosti majú najbližšie Bottovu alebo A. Kubínu. Bottova je aj bez Bieleho kostola veľmi vyťažená, tam je problém sa dostať aj pre Trnavčanov.