Vyvolávali vám porod v Trnave ??? Aký majú postup?
@janulka155 ďakujem za odpoveď upokojili ste ma 🙏
@janulka155 *porodené
Naozaj to nie je nič hrozné. Iba trosicku nepríjemne keď sa to zavádza a keď mi dali balónik som mala asi dve hodinky trosku menštruačné kŕče. Jedine čo nemôžte sediet aby nepraskol balónik.
2x vyvolavany, pri oboch som bola otvorena na 1,5cm , mne len tabletku zaviedli do krcka.
6/2013 tiez som prisla na prijem , podali mi tabletku , klistir a za 2hodiny som mala porodene 🙂 krcok som mala na prijme este 1,5cm
Mne vyvolavali 2x 2016 a 2024 oba tabletkou.vecer prijem rano okolo pol 8 zaviedli do hodiny kontrakcie a o 9 isom isla dolu na porodnicu vyskerena s kufrom po svojich.prva sa na4odila o 13.30 druha vyskocila 10.45
Áno mne 10/23
Prišla som v pondelok ráno na príjem. Keď som sa naobedovala dostala som balónik na roztiahnutie krčka. Mne nevypadol tak mi ho utorok ráno vytiahli bola som na 4cm a dali mi do krčka tabletku. Hodinu som musela vklude ležať a potom som šla na pasy a už to začínalo za 5 hodín som mala porobené od podania tabletky. Absolútne nič hrozné to nebolo zavádzanie balonika a tabletky trosku len nepríjemne.