Ahojte mamičky, chcela by som sa spýtať a zároveň aj poradiť o výbere pediatra alebo pediatričky v TT nakoľko sa nám ma o chvíľku narodiť bábätko a zaujimalo by ma podľa čoho ste vyberali vy alebo nejaký konkrétny typ na meno. Hľadám niekoho s naozaj ľudským prístupom a rada by som počula vaše názory ohľadom kritérií ktoré by mal spĺňať keďže vôbec neviem od čoho sa odpichnúť. Čakám prvé bábätko a som s toho dosť zmätená.. vopred ďakujem za každú jednu odpoved a radu. Prajem pekný deň. 🙂
@nina1209 možno to nakoniec ani nebudes musieť riešiť a dáš ho tam kde ho zoberu, na isto musia podla obvodu kde mate trvalý pobyt. Pediatricky v TT su preplnené, ja som toto riešila 3 roky spätne a teda dve ktoré som si vybrala nás odmietli, vraj majú plné stavy. Nakoniec sme skončili podla obvodu ale som spokojná. Ale možno sa ti zadari a dostanete sa kam si vyberies.
My sme vybrali pani dr.Pokojnú , neodmietne určite 🙂 mala som ju ja , stále mám 😂🙈 a dala som tam aj krpca úžasný prístup odporúčam
Ahojte, aká je situácia aktuálne? Kto ešte berie mimo obvodu a je ozaj dobrý? Ďakujem
@nina1209 my sme zacali teraz k Mudr Jarabkovej a mne sa paci, vyberala som podla recenzii a skusenosti mamiciek, mila prijemna doktorka aj sestricka,