Caute, boli ste niektora po sekcii s predcasne narodenym dietatkom 34tt? Ako dlho si vas tam nechali? Alebo vas pustili domov a dietatko tam ostalo? Ci ste sa vypytali sami domov? Stym ze dietatko budete chodit navstevovat? Ja som tu uz 6den, babatko 3den na intenzivke..
@katches69 moja bola 29+0,bola tam 6,5 týždňa. Mna pustili v piatok domov (rodila som v sobotu) ale mala som možnosť ostať aj na izbe matiek ak by som chcela a kazde 3h nosit mliecko. Ale bolo to mimo korony ešte, ktovie ako je to teraz ked by si isla domov, s navstevami. Kamoska rodila v 34tt v rovnaky den ako ja a ich asi po mesiaci pustili, tiež ale isla domov a chodila denne ale tak ona bola z TT
Blahoželám k bábätku, ake malo miery.
@zuzkac2711 no, ja dufam ze mna pustia, nekojim, auto mam chodila by som za nou, uz je mi tu dlho, nemozem s malou ani byt len na pol hod a to sa nanu pozeram cez inkubator len....
@katches69 tak sa skús spýtať lekárov či ťa pustia
@zuzkac2711 som teraz na gyne, tu mi povedali ze prakticky aj zajtra by ma mohli po vizite pustit ALE musim sa dohodnut s novorodeneckym nakolko mala je tam takze to zalezi aj od nich
@katches69 ahoj.ja som rodila pred tromi rokmi a moja spolubývajúca mala podobný prípad že jej dieťa bolo na intenzivke a ona sa pýtala domov tiež tuším 6ty deň to bol a malú jej dali domov až mesiac po pôrode...