Testovanie tehotných žien v Trnave

nina1209
27. okt 2020

Ahojte mamičky, chcem sa spýtať či neviete niektorá alebo to niekde nieje na stránke v Trnave( nemám FB) mám termín budúci mesiac. Teraz niekedy by som sa mala hlásiť do pôrodnice. Ako to je s tým testovaným je treba tam ísť? Alebo mi to urobia na prijme keď pôjdem na poradňu priamo v tt ? Nemám problém sa ísť testovať ale neustojim tam ani keby som veľmi chcela niekoľko hodín. Lezim už dobrý mesiac a teraz neviem čo mám robiť nikde neviem zistiť žiadne informácie. Ak by ste vedeli prosím vás dajte vedieť. Ďakujem

luulinkaa
27. okt 2020

Keď pôjdeš na poradňu do nemocky ti povedia. Test by si mala mat zatiaľ iba ak máš plánovaný cisára. Pozri na stránke FN TT

mirkava
27. okt 2020

@nina1209 citala som, ze tehotne pustia dopredu. Závisí to od prístupu vojakov. Skus tam nejakeho vyhladať určite ťa uprednostnia.

naloxon
27. okt 2020

@nina1209 Ahoj ja budem rodiť v Skalici mám termín 13.11 a povedali mi že test robia pri príjme a do 15 minút je výsledok ak náhodou budem pozitívna vraj sa nič nedeje len si dajú respirator a ochranný odev a všetko bude ako ma byť... Na celoplošné testovanie nechcem ísť ale pre istotu sa opýtam vo štvrtok v poradni či potom môžem prísť len tak...

sofiia87
27. okt 2020

Tehotne zeny budu riesit prednostne, cize nebudes cakat hodiny v rade

nykkushka
27. okt 2020

Tehotné plánujú vybaviť prednostne, takže máte právo sa pýtať dopredu 😊😉

zuzanka.zuzu
27. okt 2020

@naloxon nevieš či oddelia matku a bábo po pôrode alebo majú vyhradenú samostatnú izbu?

naloxon
28. okt 2020

@zuzanka.zuzu Ahoj určite neoddelia matku od dieťaťa už som sa na to pýtala, doktorka sa začala smiať že nech sa nebojím že budeme sami na izbe a všetko bude tak ako má...

zuzanka.zuzu
28. okt 2020

@naloxon môžeme si potom ešte napísať? cca o mesiac by som sa ozvala. držím palce, nech všetko dobre dopadne 😘

nina1209
autor
28. okt 2020

@nykkushka ďakujem veľmi pekne

nina1209
autor
28. okt 2020

@naloxon mohla by si mi dať potom vedieť prosím ? Ďakujem

naloxon
28. okt 2020

@nina1209 Ahoj dobre len sa mi pripomeň ak by som náhodou zabudla. Zajtra idem do poradne v nemocnici som zvedavá čo nové mi povedia. Ja sa len bojím aby bolo dosť personálu a neboli všetci v karanténe po tom testovaní.

nika82
31. okt 2020

@zuzanka.zuzu hlavne si neber k srdcu aferu z Kosic kde to bolo cele naaranzovane skrz pravnicku Krajniakovu ci ako sa vola.... keby tak uz tak vas daju spoju a oddelia od ostatnych mamiciek, sli by ste na tzv izolacku