Ahojte, nebyvam v Trnave dlho tak skusam hľadať overené info 🙂 hladam nejaku fyzioterapeutku ktorá sa venuje ženám pred pôrodom taktiež by som mala záujem o prípravu na hypnoporod je tu niekto kto sa tomu venuje ? V rodnom meste na to mame výborne kurzy, žiaľ to je veeelmi ďaleko rada by som to absolvovala priamo v Trnave pripadne blízke okolie alebo ešte by prichádzala do úvahy aj Bratislava 🙂 prosím len o odporúčania kde máte vlastnú skúsenosť 🙂
My sme si robili online kurz (pocas korony sa inak ani nedalo) hypnoporodu s Ludmilou Vedrussou Tothovou, ktora je z vychodu, ale bolo to super.
Potom som robila 5dnovu vyzvu so Zuzkou z Jednoduchy porod, robi aj osobne kurzy hypnoporodu. Skus si pozriet:
https://jednoduchyporod.sk/
@ivkabojkasova ďakujem o tie predporodne cvičenia by som mala záujem a potom určite aj poporodne, to si pôjdem prezistit 🙂
@sunnyday216 super veľmi sa mi pani pozdáva, hneď som sa prihlásila na online kurz hypnoporodu ktorý bude v novembri
Ďakujem vam za informácie pomohli ste 😇
Dobrý večer, áno vediem tehotenské aj popôrodné skupiny v troch šiškách, a pokial potrebujete niečo riešiť aj individuálne, je tu možnosť, pracujem aj tak 🙂 Kludne ma kontaktujte cez instagram- feminity_fyzio alebo na fb- Deana Simeonov. Pozdravujem a prajem pekný večer.
Deana
Ahoj, gynekologickou fyzioterapeutkou v Trnave je Mgr. Deana Simeonova, chodim k nej na poporodne cvicenia v klube Tri sisky. Vedie aj predporodne cvicenia s tehotnymi, no netusim, ci ponuka aj nejake individualne konzultacie. Priamy kontakt na nu nemam, mozno v Troch siskach by ti vedeli dat, pripadne ju najdes na Instagrame, FCB... Skus pohlad. Ohladom hypnoporodu ti neviem poradit...