Taxi z Trnavy do Bratislavy - letisko a späť

2. jún 2024

Zdravím, ideme na dovolenku a potrebovali by sme odvoz z Trnavy do BA na letisko taxisluzbou, kde majú k dispozícii aj detsku sedacku a následne pri návrate z dovolenky odvoz z letiska BA do Trnavy to je ale okolo 3 rano, viete mi odporučiť nejaku taxi službu kde si ich viem takto vopred zajednat aj s tou sedačkou ? A ak ste take služby už využili aká bola cena ? Ďakujem

pribinak
2. jún 2024

A nedá sa ti ísť z Trnavy vlakom do BA a tam z Hlavnen stanici ti ide bus priamo na letisko

misenka3
2. jún 2024

Z Bratislavy domov odporúčam Top-taxi Bratislava . Potrebovala som odviezt 16 rocnu dceru v ramci Bratislavy v noci z divadla na internat ,ale to aki tu boli ustretovi,dcera mala zmiesane pocity,ze ma íst sama v noci v taxiku. Ale to ako sa spravali ochotne na dispecingu, za chvilocku boli pri nej, dcéra si tak chvalila mileho taxikara. Volali sme spolu,ked nasadala do taxika,pan este zavolal,nebojte sa ,uz ju veziem. No proste, absolutna spokojnost. A teda tie peniaze za odvoz absolutne nelutujem,kedze som zistila,ze tato skusenost s nimi bola uplne super.

zalka
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
zalka
2. jún 2024

@pribinak z TT vlak nejde o takom čase...o polnoci skoro o štvrtej neskoro ...

veronikaszabova
2. jún 2024

@pribinak osobne si neviem predstavit trepat sa vlakom do BA, a potom este busom na letisko....Uplne zbytocne cestovanie naviac. Hlavne, ked si moze zaplatit taxi a odviest sa priamo na letisko.

kacena4
2. jún 2024

vsak poziadaj znameno, suseda a zaplat mu benzin inak je to dost predrazene

orl
2. jún 2024

Smart taxi, dá sa objednať na presnú hodinu, cestujeme s nimi často (keď meškalo lietadlo pri návrate domov, len sme napísali SMS a zariadili sa podľa toho).

prasiatko30
2. jún 2024

Skus obzriet pozicovne aut - vela krat poskytuju odvoz na letiska a z letiska - obycajne je to ba- vieden/budapest ale mozno su ti schopni urobit cenu aj z trnavy do ba a naspat

pribinak
2. jún 2024

@veronikaszabova wa….z Trnavy do BA …. ja som vlakom precestovala pol sveta

qwer2019
2. jún 2024

@veronikaszabova my sme s manželom tak boli. Ale sme z BB kraja. V noci sme nastúpili na vlak, v BA mhádečkou na letisko a úplne super. Keď máš dobrý spoj, tak sa to dá. Horšie je, keď ho nemáš

kvietok2012
2. jún 2024

@pribinak prvy vlak do TT ide o 4.27h a posledny o polnoci...

pribinak
2. jún 2024

@kvietok2012 ja som dala len návrh, autorka v úvode nepísala kedy potrebuje byt v BA, čiže teraz mudrovať o časoch je zbytočne

eliska13
2. jún 2024

Napíš do Trnavskej skupiny na FB určite tam je nejaký taxikár všade vidím také ponuky

kvietok2012
2. jún 2024

@pribinak no ako prepáč....mudruješ akurat tak ty...

pribinak
2. jún 2024

@kvietok2012 🤦🏻‍♀️

autor
2. jún 2024

@pribinak s malým dietatom, kocikom, 2 kufre a príručná batožina ? 😃 radšej ten taxik 😊
@kacena4 žiaľ v trnave žijeme sami a nemáme tu nikoho natoľko blízkeho aby sme ho o 2:00 rano ťahali z postele aby pre nás prišiel do BA 😃 ale môžte vy keď ste ochotná, zaplatíme 😂
@orl super ďakujem veľmi pekne, takúto priamu odpoved som potrebovala 🙂
@prasiatko30 ďakujem za tip skúsim najprv ten taxi ak nič tak aj toto je dobrá možnosť

pribinak
2. jún 2024

Ale to si nepísala v uvode

autor
2. jún 2024

@pribinak ale hneď v prvej vete to oznamujem 🙂 že potrebujeme odvoz taxisluzbou 🙂

pavolgabor
3. jún 2024

Dobrý deň, ja Vás odveziem, zavolajte alebo píšte whatsapp na 0903817430.

autor
3. jún 2024

@pavolgabor dobrý deň, ďakujem a vy ste taxikár ?

tonci0712
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
pavolgabor
3. jún 2024

Máte môj mobil