Svadba na radnici v Trnave

nina1209
26. okt 2021

Ahojte, prosim vás ako prebiehajú svadby na radnici ? Je to take oficiálne že teda sa ženích a nevesta musia vidieť už pred a ísť tam spolu alebo sa s nimi dá dohodnúť aby to prebiehalo tak že ženích neuvidí nevestu až teda keď ju otec privedie ? Ďakujem za každú info. Pekný deň prajem

cacianka
26. okt 2021

Veď stačí dohodnúť postup, a áno bola som na svadbe kde ženích čakal a nevestu doviedol otec
(Radnica)

nina1209
autor
26. okt 2021

@cacianka jej super ja som sa bala že to bude take oficiálne nechcem aby ma videl pred tým

cacianka
26. okt 2021

@nina1209 pôjdete dohodnúť termín, vysvetlia tí čo máš predložiť, vypísať, a vy 2 sa spýtate ako to prebieha a ako to chcete.
Ženích ťa neuvidí pri pytaní a odobierke ? Nebudete mať ?
Tak pekne počká pred radnicou, keď prídeš ty (autom) niekto dá pokyn že už si tam, aby vedel že si nezdrhla😉 a počkáte na vyzvanie zamestnanca. Ženích a svadobčania vojdú, posadaju si, ty medzitým vystúpis z auta, družičky upravia detaily, zavesiš sa otcovi na rameno a priblížite sa až ku vchodu do sobášneho miestnosti. Po dohodnutom pokyne že ste obe strany pripravené, začne hrať hudba, ak je predtým ako zvuková kulisa, jemné melódie, potom začne skladba výraznejšia, čo si dohodnete pri objednávke. Vstúpis ty s otcom.
Aký priebeh má obrad, ti vysvetli matrikarka, neviem či u vás funguje spevák, recitátor, ako je to riešené. Každá dedina a mesto to môže mať inak. Aj ty si môžeš pozvať objednať svoju hudbu a speváka.
Všetko záleží od miesta a časového harmonogramu.

cacianka
26. okt 2021

Na túto tému je skôr vhodná stránka Moja svadba.sk

nina1209
autor
26. okt 2021

@cacianka ďakujem si veľmi zlata pomohla si mi ☺️❤️

cacianka
27. okt 2021

A ja ďakujem za ♥️

janula2003
27. okt 2021

@nina1209 jasne, ze sa to dá dohodnut