Prosím vás je v Trnave, prípadne blízkom okolí nejaký súkromný gynekológ? Potrebujem súkromného aj kvôli tomu, že trvalý pobyt mám inde, tak aby nebol problém aby ma zobral. Ďakujem
Na internete som nič nenašla a taktiež by som rada počula názor od vás skôr ako si zistím, či by ma vedel/a prijať
Bratislava je pre teba ďaleko?
@animus áno, tam mam gynekológa teraz. Keď ide iba o preventivky, je to v pohode, ale počas tehotenstva som tam chodila často a strašne veľa som prejazdila. Čiže by som radšej niekoho v Trnave, Hlohovci, Piešťanoch. To mám oveľa bližšie
Tak to ti neviem poradiť 🙂 ja stále dochadzam do Ba. Podľa obvodu patrím k MUDr. Deckov ale sestrička ma odmietla zobrať a tak som sa nato vykaslala a ostala v Ba 🙂
@animus ja stále dúfam, že sa tu čoskoro nájde niekto, kto mi niekoho odporuči. Najradšej by som to tento mesiac doriešila
Ja chodim k dr.Semanovej do Allatury, som tam spokojna a aj starostlivost o mna pocas tehotenstva bola podla mna na urovni ( tehotne ma na starosti dr.Bakova), takze len odporucam. Ale niekde som tu v diskusiach citala, ze uz neberu nove pacientky.
@ness222 ďakujem za odpoveď. Skúsim sa opýtať, však za to nič nedám 😊 diskusie som tu našla iba staršie, cca 2 roky, preto som zháňala novšie informácie
Za malo🙂 ja som rodila nedavno takze mam myslim aktualne informacie ohladom pristupu aj starostlivosti, chodila som tam dost casto 😂 len teda neviem, ako je to s novymi pacientkami.
@ness222 ešte sa opýtam, platí sa ročný poplatok alebo za všetko zvlášť?
Na toto uplne relevantne neviem odpovedat, lebo ako tehotna som si kupila tehotensky balicek za 50€ a uz som pocas tehotenstva neplatila nic, ale zda sa mi, ze raz este pred tehotenstvom som platila 5€ za vysetrenie.
Za mňa,doktor Heriban. Ordinuje v Seredi. Tiež k nemu dochádzam. Konečne niekto ľudský,počas tehotenstva som bola spokojná,všetko vysvetlil,žiadne otázky neboli preňho otrava,urobil aj navyše vyšetrenia,keď som požiadala.
@maji1906 ďakujem, to je ešte prijateľná vzdialenosť, vyskúšam sa informovať. A prosím ťa platí sa tam ročný poplatok alebo za každé vyšetrenie zvlášť?
Ja som s TT od jednej sadistickej lekárky šla do HC k Brestanskemu(veľa žien s okolia k nemu chodí na 3D/4D) neplatí sa nič žiaden ročný poplatok.
Len ako tehotná za to sobo veľké sa plati
Skús v Hc Brešťanského.
On robí na poisťovňu,ale v tehotenstve,si treba priplatiť,ak chce mať žena každú poradňu aj utz.
@00kvetinka00
@motherofflower
Ďakujem, vyskúšam
Nikto?