Súkromný gynekológ v Trnave

17. jún 2024

Prosím vás je v Trnave, prípadne blízkom okolí nejaký súkromný gynekológ? Potrebujem súkromného aj kvôli tomu, že trvalý pobyt mám inde, tak aby nebol problém aby ma zobral. Ďakujem

autor
17. jún 2024

Nikto?

autor
17. jún 2024

Na internete som nič nenašla a taktiež by som rada počula názor od vás skôr ako si zistím, či by ma vedel/a prijať

animus
17. jún 2024

Bratislava je pre teba ďaleko?

autor
17. jún 2024

@animus áno, tam mam gynekológa teraz. Keď ide iba o preventivky, je to v pohode, ale počas tehotenstva som tam chodila často a strašne veľa som prejazdila. Čiže by som radšej niekoho v Trnave, Hlohovci, Piešťanoch. To mám oveľa bližšie

animus
17. jún 2024

Tak to ti neviem poradiť 🙂 ja stále dochadzam do Ba. Podľa obvodu patrím k MUDr. Deckov ale sestrička ma odmietla zobrať a tak som sa nato vykaslala a ostala v Ba 🙂

autor
17. jún 2024

@animus ja stále dúfam, že sa tu čoskoro nájde niekto, kto mi niekoho odporuči. Najradšej by som to tento mesiac doriešila

ness222
17. jún 2024

Ja chodim k dr.Semanovej do Allatury, som tam spokojna a aj starostlivost o mna pocas tehotenstva bola podla mna na urovni ( tehotne ma na starosti dr.Bakova), takze len odporucam. Ale niekde som tu v diskusiach citala, ze uz neberu nove pacientky.

autor
17. jún 2024

@ness222 ďakujem za odpoveď. Skúsim sa opýtať, však za to nič nedám 😊 diskusie som tu našla iba staršie, cca 2 roky, preto som zháňala novšie informácie

ness222
17. jún 2024

Za malo🙂 ja som rodila nedavno takze mam myslim aktualne informacie ohladom pristupu aj starostlivosti, chodila som tam dost casto 😂 len teda neviem, ako je to s novymi pacientkami.

autor
17. jún 2024

@ness222 ešte sa opýtam, platí sa ročný poplatok alebo za všetko zvlášť?

ness222
17. jún 2024

Na toto uplne relevantne neviem odpovedat, lebo ako tehotna som si kupila tehotensky balicek za 50€ a uz som pocas tehotenstva neplatila nic, ale zda sa mi, ze raz este pred tehotenstvom som platila 5€ za vysetrenie.

maji1906
19. jún 2024

Za mňa,doktor Heriban. Ordinuje v Seredi. Tiež k nemu dochádzam. Konečne niekto ľudský,počas tehotenstva som bola spokojná,všetko vysvetlil,žiadne otázky neboli preňho otrava,urobil aj navyše vyšetrenia,keď som požiadala.

autor
19. jún 2024

@maji1906 ďakujem, to je ešte prijateľná vzdialenosť, vyskúšam sa informovať. A prosím ťa platí sa tam ročný poplatok alebo za každé vyšetrenie zvlášť?

00kvetinka00
19. jún 2024

Ja som s TT od jednej sadistickej lekárky šla do HC k Brestanskemu(veľa žien s okolia k nemu chodí na 3D/4D) neplatí sa nič žiaden ročný poplatok.
Len ako tehotná za to sobo veľké sa plati

motherofflower
19. jún 2024

Skús v Hc Brešťanského.

maji1906
19. jún 2024

On robí na poisťovňu,ale v tehotenstve,si treba priplatiť,ak chce mať žena každú poradňu aj utz.

autor
20. jún 2024

@00kvetinka00
@motherofflower
Ďakujem, vyskúšam