Ahojte, viete poradit ako postupovat s prerezavajucim sa zubom mudrosti? Treba ist k obvodnemu stomatologovi alebo treba radsej hned vyhladat stomatochirurga? Viete poradit niekoho dobreho v TT? Preplaca zakrok v pripade vytrhnutia poistovna?
@0silvia0 ist k zubarovi, ten ho posle na stomatochirurgiu.
Najlepsia je v BA-Ružinov-suterén.👍
@opica_skorica vdaka
ja som bola na stomatochirurgii v BA v YLux, u nich si vies dat urobit aj OPG a na termin som cakala cca 10 dni, ale su sukromny a drahsi
@0silvia0 mne v Ruzinove pozreli na rtg snimok a objednali ma. Osmicka nemala miesto. Dobre mi to spravili.
@mondolina
@opica_skorica aha diky, takze je to individualne a musi to posudit stomatochirurg. Niekomu sa prerezu bez problemov, niekomu s problemami a bolestami a niekomu ich treba dat von. Dakujem este raz, aspon niecoho som bola usetrena🙏
V TT ti jednoznačne odporúčam pohotovosť Business centrum. Doktor Kamenický robil aj mne a je top 👌 myslím že v utorky to robia len, ale zavolaj si, povedia ti.
@0silvia0 ahoj, ja mám vytrhnuté všetky zuby múdrosti, robila mi ich zubárka v Aquapolise pri vodárenskej veži, vytrhnutie jedného stalo 50 e., odporúčam😉
@svadobcanka7 diky, a kedy to bolo? Lebo ked som pozerala cennik, ceny su teraz podstatne vyssie.
@0silvia0 prvé dve som si dávala pred 3 rokmi a poslednú teraz pred 3-4 tyzdnami- tak isto som platila ako pred 3 rokmi
@svadobcanka7 aha, tak toto mi pomohlo, a nepamätáš kto konkrétne ti to robil? Meno lekára?
@svadobcanka7 lebo tu v cenníku majú sumu 250 euro: https://zubnapohotovosttt.sk/
@0silvia0 mne to trhala Kočíšková
(Všetky tri) anestéza 10 e., vytrhnutie 50 e.
@svadobcanka7 vdaka za informaciu❤️
Ešte nie je chudák poriadne vonku a už ho chces dať preč? Šak zuby múdrosti normálne nárastu a žiješ s nimi, netreba kontaktovať nikoho