Hladam spolocnicku na kocikovanie z Trnavy, Lincianska. Nebyvame tu dlho a nikoho tu nepoznam 😒 Mam dcerku, ma 1 rok.
ahoj, moja sestra tam býva tiež a má teraz 2 mesačného syna
Ahoj Petra, ja som z Modranky a tiez mi chyba kocikova kamoska 🙂
Ak chces posli IP a dohodneme sa....
Ahoj, ja tiež bývam v Modranke a väčšinou kočíkujem sama - mám dcérku Tamarku - 11 mesiacov, ozvite sa ak budete mať záujem
Ahoj Petra, ja som z Linčianskej a zatial chodím kočíkovať sama...ak chceš, ozvi sa mi a dohodneme sa 🙂
Ahojte kocky, ja som tiez z lincianskej a nikoho okrem muzovej rodiny v TT nemam. Mozem sa k vam pridat ? 🙂 Len u nas to je trosku tazsie, Maxino ma zajtra len mesiac takze este nemame ziadny pevny rezim . .
@sonkab
@ivka1603
@evula34
caute baby, ja s evulou uz chodievame kocikovat spolu 🙂 byvame skoro vedla seba a takto nahodne sme sa nasli 🙂
Moj Dominik je uz starsi ako vase chlapciatka ale rada sa s vami stretnem. My uz rezim mame, takze sa niekedy urcite mozeme dohodnut na prechadzku. Ozvite sa do IP, pa
Ahojte baby...prepacte, ze sa vam sem vtriem ale hladam nejaky podnajom pre sestru mojho mm v TT....ide tam do skoly a potrebuje sa niekde ubytovat....nevedeli by ste o niecom? (ma aj kocura)....dakujem krasne a prepacte, ze som mimo temy 😀 😀 ......... 😉 IP
@sonkab ahojcek,uz mas s kym chodit kocikovat?
@luciana157 posielam IP 🙂
ahojte byvam tiez v TT ale na hlinach co mam celkom daleko chi ale tiez by ma potesila nejaka kocka s drobcom na prechadzky blizko nas.
Ahojte baby aj ja som sa do TT prestahovala len nedavno a nemam kamosku na kocikovanie. Byvame pri kamenaci ale nevadi nam ked si spravime prechadzku aj do inych casti v TT , takze sa velmi rada k niekomu pridam 🙂
@lubuska22 ak chces mozme sa dohodnut kludne pridem kocikovat aj na hliny 🙂 Ak chces ozvi sa do IP 😉 pa
Ahojte žienky trnavské 🙂 Teraz to tu bude vyzerať ako nejaký inzerát hihi 😅 Je tu niekto z prednádražia? Nejaká mladá mamina. Ja síce bábo nemám, ale mám o moc mladšieho brata, má cca 1 rok aj trištvrte. Je tu niekto s podobne starým bábom? Môže byť aj dievčatko al. chlapček 🙂
hladam si kamartkum Mam 21 rokov a krasneho 8mesacneho synka 🙂 Zijem tu asi rok a nikoho tu zatial nepoznam. Touto cestou si hladam kamaratku naj z Jiraskovej Lincianska. na kocikovanie 🙂)
noooo halooo maminky 🙂) hladam si kamaratku na kocikovanie 🙂)))))
to tu nikto nieje ? :(
Ahojte, aj my sme z TT. Mohli by sme sa pridat na kocikovanie? 🙂
@lubuska22
Ahoj, chcela by som Ti predstavit novy web, www.mamavtrnave.estranky.sk. Je to stranka pre maminky z TT a okolia, aby sme nemuseli informacie z TT hladat po forach. Ak budes mat skusenosti z oblasti, kludne mi posli svoje postrehy, pripadne pridaj komentar. Katarina 🙂
@1naty12
Ahoj, chcela by som Ti predstavit novy web, www.mamavtrnave.estranky.sk. Je to stranka pre maminky z TT a okolia, aby sme nemuseli informacie z TT hladat po forach. Ak budes mat skusenosti z oblasti, kludne mi posli svoje postrehy, pripadne pridaj komentar. Katarina 🙂
@zuzulatko
@rosalia
@ivka1603
Halooooo Trnavcanky, kde ste? Sa mi nechce verit ze tu nik nie je 😉