SOS Optika Trnava

sima_simka
12. feb 2024

Ahojte.
Stala sa mi taká vec, že sa mi zlomili okuliare totálne. Potrebujem nejakú dobrú optiku kde mi znova zmeria oči a mi vyhotovia okuliare a kde sa nemusí na to čakať veľmi dlho na hotové okuliare? Nie za horibilné ceny.
Bez okuliarov bohužiaľ nevidím tak dobre lebo mám skôr cylindrové než dioptrické. Dioptrie mám -0,25 a cylinder -1,25 a AX čo označuje pozíciu na oku v stupňoch práve oko 175 a ľavé 25. Viem si zatiaľ niekde také okuliare zohnať niekde? Ďakujem

e1i
12. feb 2024

@sima_simka mas zlomeny len ram alebo aj sklicka prasknute? V takmer kazdej optike ti vie premerat oci ale takisto aj tie sklicka vie zmerat a podla toho urobit nove.

kalivodka
12. feb 2024

optika Klatik super prisup

sima_simka
autor
12. feb 2024

@e1i ja mám ich komplet zničené, plastové sklo vypadnuté z rámu ktorý sa zlomil a ani bočnú stanicu nemám od okuliarov. Mne ide iba o dobrú optiku lebo som sa už stretla s takými ľuďmi ktory mali hnusný prístup k vyšetreniu.

e1i
12. feb 2024

@sima_simka ak sklo je neporusene,vedia aj jeho premeranim urobit rovnake okuliare

sima_simka
autor
13. feb 2024

@e1i ja viem ale už boli slabé

isis234
27. apr 2024

@sima_simka optika Klátik na Prednádraží, pri pošte 👍

sima_simka
autor
29. apr 2024

@isis234 minulý týždeň v utorok som tam bola a práve čakám kedy mi príde SMS, že mám hotové okuliare vraveli do 5 dní budú hotové, no neviem...

isis234
29. apr 2024

@sima_simka mám radosť s Tebou. Nech ti príde čoskoro SMS. Neviem či robí aj v sobotu, či počíta pracovné dni..?? str, št. pia, po, ut. -dnes, zajtra príde SMS

sima_simka
autor
29. apr 2024

@isis234 pracovné dni sa rátajú..cez víkend nemajú otvorené tak dúfam, že už zajtra bude niečo z toho 😊

isis234
29. apr 2024

@sima_simka držím palčeky.

sima_simka
autor
30. apr 2024

@isis234 už mám ich

isis234
1. máj 2024

@sima_simka mám radosť s Tebou . Nech dlhoooooo slúžia. Ja som s nimi spokojná.