Rusalka versus Alegria v Trnave

7. júl 2023

Ahojte,
prosim, nahodou nemate niekto osobne skusenosti s tanecnymi kurzami pre deti v Rusalke a Alegrii v Trnave? Rada by som pocula nejake skusenosti, hodnotenia atd.
Hladame nieco naozaj seriozne (sme skor "old school" v tomto), lebo mame skusenost aj s takym tanecnym studiom, kde to skor brali len ako zabavku, resp. tam neboli velmi vyhliadky na rast do buducnosti.
Dakujem krasne

autor
8. júl 2023

Nikto prosim?

sunnyday216
9. júl 2023

Ja mam dceru v Rusalke alw ma len 5 rokov tak neviem velmi posudit ale co viem su velmi profesionalny..jasne ze tie mensie deti to je take hrava forma ale co som videla starsie vystupenia malo to vysoku uroven ..chodia na sutaze..maju dost umiestnení

mimusina
9. júl 2023

@sunnyday216 ahoj kde sa prosím Rusalka nachádza? dcérka má 4r a chcem ju dať na tanečnú....od akého veku prosím berú prípadne aké žánre tancujú - dcérka Ti tam ako dlho chodí? ďakujem za info...

sunnyday216
10. júl 2023

@mimusina ahoj maju aj stranku Rusalka.sk nachadzaju sa pri Vuje ako je ta pivareň tak vzadu v tej budove.Oni maju aj prijmacky moja dcera tam chodi 1 rok.ona zacala chodit ked mala 4.5 roka cca.skus im napisat ale uz asi mali prijmacky.je tam najskor tanecnopohybova priprava a gymnastika a neskor poribuda balet alebo ludovky

autor
10. júl 2023

@sunnyday216 ahoj, vdaka za info a prijimacky boli prisne? Kolko deti cca beru? Je realne sa tam dostat bez predchadzajucej skusenosti s tancom? Nevies, do kolko rokov trenuju? Lebo v niektorych tanecnych skolach len do 10 rokov...

sunnyday216
10. júl 2023

Urcite tam chodia deti starsie ako 10rokov co som videla.dcera pred tym nemala skusenost a zobrali ju..kamoškinu dceru nie tak neviem posudit podla coho vyberaju treba len skusit..

autor
10. júl 2023

@sunnyday216 aha oki, cize deti asi preskusavali same, bez pritomnosti rodicov...a vysledky ste vedeli este pred septembrom? A dcerka je tam spokojna, stastna?

sunnyday216
10. júl 2023

Ano bolo to bez rodičov.vysledky nam dali vediet pocas leta.dcerke sa tam moc paci.chcela pokračovat aj tento rok viem ze robia aj tabory v lete a tak..

autor
17. júl 2023

Este niekto nahodou so skusenostou s Alegriou prosim?

vlasulienka
8. aug 2023

Naša dcéra chodí do Rusalky prvý rok, ale teda zatiaľ sme spokojný vôbec neni. Takže ja by som sa druhý krát už pre Rusalku nerozhodla.

autor
8. aug 2023

@vlasulienka a mozes napisat viac? Pripadne radsej do spravy???

sunnyday216
8. aug 2023

@vlasulienka mozem vam napisat spravu?

alenka175
30. aug 2023

@vlasulienka dobry den, mozem Vas prosim tiez poprosit do spravy, preco nie ste spokojni? Mne ma mala nastupit do Rusalky uz 4.9., no uvazujem este nad spominanou Alegriou, no nemam skusenost, len co sledujem videa na FB. Dakujem

nochicha
9. sep 2024

@vlasulienka Dobrý deň, mohla by som Vás poprosiť takisto o referencie k Rusalke? Nejako ma na prvý dojem neoslovili, len by som rada počula aj iný názor. Ďakujem