Áno
Aj ja by som tam išla znovu
Ja určite nie. Stačilo raz.
Áno, pre mňa vyrazne lepšia skúsenosť ako Antolská v BA.
nie, nechcela som tam rodit ani keby mi zaplatili, napriek tomu, ze tam byvam a do nemocnice to mam na skok.
A ani som tam nerodila.
Áno.
Rodila som tam a teda sú tam super pôrodnici keď si zazmluvnis lekára je to rozdiel ale tak zas záleží aj čo očakávas od pôrodnice sú podľa mňa horšie ako trnavské a nájdeš aj lepšie .
Amo rodila som tam dva krat.naposledy v aprili.. az na jednu zensku sestricku na sestonedeli co asi nemala.svoj den bolo vsetko naozaj prekvapivo super.
Rodila som v apríli a rodila by som tam zas. Ale urcite si zazmluvním pôrodnú asistentku nabudúce.
Rodila som tam dávno. Ale bola som po 2x spokojná. Teraz to tam už môže byť len lepšie. Takže za mňa áno.
Rodila som rok a pol dozadu. Nikoho zazmluvneneho som nemala, mala som cely porod okolo seba mlade baby,mladu pani doktorku. Nic lepsie sa mi nemohlo stat, mam tak pozitivny zazitok, ze by som nevahala ist tam znova. Tiez som mala vyhrady a nechcela som tam ist, ale ak nemas vyvolavany porod , dohodnuty presne na den, tak bud rada ked prides co do najblizsej nemocnice aj keby to mala byt Trnava, lepsie ako porodit v aute 😀😀 .. kazdopadne , za mna urcite ano, aj sestonedelie dobre , aj na rizikovom som lezala a uplne v poriadku 🙂
Áno, rodila som tam dvakrát a kľude aj tretí, keby k tomu prišlo.