Dobry den viete mi poradit prosim dobreho psychiatra alebo psychiatricku v Trnave?
@abcd547 dobry den prosim vas a nedava oblbovaky po ktorych 5dni spite o to by ani tak neslo ale ci nie ste dezorientovana este dva tyzdne tri tyzdne po injekcii?nemate skusenosti prosim?so svojim som vobec neni spokojna byva mi hrozne zle po injekcii zle od zaludka hlava sa mi toci neviem sa na nic sustredit hanbim sa vist von na ulicu este dobre dva tri tyzdne neviem normalne fungovat preto ho chcem zmenit
Pan doktor je naozaj velky znalec(vid. mas asi 3000 pacientov) a je to velky pedant, neviem aku diagnozu mate a ake lieky vam nasadi ale viem to je zodpovedny a velmi. On vam este aj tabletky bude ratat aby ste to nemohli zneuzivat 😁
To ze je znalec, neznamena ,ze je odbornik,ved nahod suknicku ,velky vystrih a predpise ti vsetko co chces🙂
@lea02 Dobrý deň, mne práveže antidepresiva pomáhajú zaspať a dobre spať, celú noc 🤷♀️ upravujú hladinu serotoninu.
@abcd547 Dobry den, ospravedlnujem sa, ze odpovedam na starsi komentar, ale nakolko zvazujem objednanie k Mudr. Vidovi, chcela by som sa spytat, ci berie aj pacientov na "klasicke" mentalne problemy? Na ich webe sa pise, ze su ambulancia na liecbu alkoholizmu a drogovych zavislosti, tak neviem, ci sa specializuju len na to.
@kachorratt a nepribrali ste od nich?
@lea02 Nie vôbec, váha ta istá stále...
@kachorratt ďakujem za odpoveď, beriete ich dlho? ja mám problém so zaspávaním, ľahnem si skôr, a aj tak nie a nie zaspať, keď som veľmi unavená, dám si Neurol 0,25, viem, že to nie je dobré, ale čo je lepšie, nemôžem byť v práci unavená.
@ajca18 a komu nakoniec chodite?
@mk1111111111 stale mojmu doktorovi do ga
Jozef Vido, v bizniscentre pri tescu, cez poistovnu najlepsi psychiater a je to aj sudny znalec takze to hovori za vsetko ✌