Ahojte. Chcem sa spýtať čo koncertne sa robí na predporodnej poradni. Kázali mi doniesť moc a uterák a keďže som prvorodička netuším čo tam budem robiť. Poprípade ako dlho to bude trvať. Za každú odpoved Dakujem 🙂
@mimkafackova to isté ako doteraz na poradni, akurát ti navyše spravia záznam na pásoch, teda ozvy srdiečka bábätka, pri tom budeš len ležať 20min na posteli. Moč ti vyšetrí priamo v ordinácii sestrička, odmeria tlak. Vyšetrí ťa doktor, sono, krčok zo spodu skontroluje či sa neotváras a ideš domov 🙂
Dakujem Vám ! 🙂 ja budem teraz bez doktora lebo je na pn.
Ja len dodám, ten uterák si pri tých pasoch položíš na bruško a potom sa ním utries (budes od tej ,,gebuziny” ktorú dávajú klasicky aj pri sone - ten gél) 😁
A ešte odporúčam zobrat si vodu a možno nejaký maly snack. Ja mám vždy pre istotu niečo v kabelke, ako už mamina vyššie pisala, niekedy si vybavená rýchlo, inokedy čakáš aj 2 hodiny
@mimkafackova môžem sa opytat, ešte nechodim zatiaľ na poradne ale budeš si zazmluvňovat lekara?
@anna310 no áno ja budem rodiť s primárok Dečkovom. Bola som pri ňom dva razy zatiaľ a pôsobí veľmi prijemne odborne a mám z neho veľmi dobry pocit.
@mimkafackova a nie je pn? Pocula som že ma niečo s ramenom. Lebo aj ja nad ním premýšľam
@anna310 ja idem v piatok na poradnu a uz by mal ordinovat (ano, bol pn)
@anna310 bol ale už ordinuje od minulého týždňa 🙂
@gabu_lienka áno mne povedal že mám ešte týždeň vydržať lebo že ho to ešte boli 😀 tak robím čo môžem aby som vydržala. Tiež idem v piatok
@mimkafackova no super, dik za info 😃 este mi prosim povedz, ze ak ides k nemu na poradnu do nemocnice, tak je to chodba vpravo dole za automatom? Zabudla som sa spytat.
@mimkafackova dakujem a ako si sa k nemu objednala? Musím ist najskôr na rizikovú poradňu alebo sa pýtať hneď k nemu?😊
@anna310 ked som sa objednavala, sestricka sa ma pytala, ci chcem ist k niekomu konkretnemu. Tak jej nahlasis meno Dr a ona podla toho da termin poradne, aby ordinoval.
@gabu_lienka dakujem😊
@gabu_lienka nie keď idem k nemu tak idem dole do suterénu tam mi spravia pasy zoberú krv a odmerajú tlak. A potom na tretie poschodie zo schodov na ľavo a potom na pravej strane sú ambulancie. Tam uvidis na dverách (neviem presne názov ambulancie ale na pravej strane) ale uvidis že piatok oreinuje on. Včera som bola na epiduralku na školení a pracuje od 9:00-14:30. Neviem či si objednaná na čas. Ja som napis na 12:30 tak chcem ísť cca 11:00 aby som stihla pasy a potom jeho.
@mimkafackova dakujem, som objednana rano na 8. Na pouceni som uz bola, tak viem ktora je to chodba.
Na prvej mi brali krv. Okrem toho na každej mi merajú tlak, skontrolujú moč, potom idem na monitor a potom k doktorke. Prvé 2x som bola vybavena za cca 45 minút a teraz v stredu som tam bola 2 hodiny..