Ahojte, chcem sa spýtať ako sa hýbu s predajom byty ? Ide to teraz ? Najlepšie Trnava .
Alebo za ako dlho cca sa vám podarilo predať nehnuteľnosť ?
3 izbový byt .
Ďakujem
my sme nepredávali, ale kupovali - byt, ktorý sme kúpili po cca ročnom hľadaní, prišiel do ponuky v sobotu večer, v pondelok mali o byt nahlásených cca 20 záujemcov, hneď v pondelok bolo aj niekoľko obhliadok a z pondelkových obhliadok aj naozaj vzišiel kupca - takže tento byt predávali necelý 1 pracovný deň - ale výborná poloha, rozumná cena
Cena mám myslím , že ok lokalita výborná. Mesiac je byt nahodený a nič. Kupujeme dom a nevieme sa pohnúť , preto sa pýtam či nie je problém s predajom
@sona272 kde v TT?
@opica_skorica Družba , Slottu
@sona272 veď to je veľmi dobrá adresa, hmm, nerozumiem tomu teraz.
@sona272
Ale ty sama si povedala,že to stagnuje,tak tá cena asi nebude OK. Či prečo to nekúpia oni-realitaci keď to je O.K.?
Áno tiež som predával aj ja byt 8 mesiacov,ale to som nepotreboval predať. Ale keď som súrne potreboval peniaze na inú nehnuteľnosť,tak som zavolal známym a dom som predal nasledujúci deň, ale samozrejme za zaujímavú cenu.
Myslim, ze tych 150- 155 000 by bol predajny, ak je prerobeny
Zalezi od ceny a lokality.
U rodicov na druzbe je takmer kazdy tyzden na dverach nalepeny papierik 'kupim byt v tejto lokalite'
Slottu nie je najstastnejsia ulica.bytovky su bez vytahov.na parkovanie malo.miesta zacinajuca R6 zona spoplatnena 24/7.prehodnot cenu
Asi nebude cena moc lákavá,teraz je doba,kedy kupujúci môžu zjednávať .Keby bola cena dobrá,tak by sa predal rýchlo.My sme predávali ešte v lete v júli,tiež nám povedali v realitkach,že cena súper ,ale ľudia čakajú a vyjednávajú.Nakonuec sa predal až v decembri a to o cca -15.000 ....takže ak dáš prijateľnú sumu tak sa predá
No teraz je doba na predaj zla, ak nedas super cenu, tak len cakaaat
Mas ho podla mna drahy. Za tu cenu su o 20 m2 vacsie.
@mk1111111111
@mk1111111111 ako vieš cenu ?
Z ponuky casmaru, ci si myslela, ze ceny sa na nete neudavaju?
@sona272 ako nepoznam lokalitu, lebo ja hladam na prednadrazi, ale co sledujem byty uz par mesiacov, tak sa predalo len par. A to zacinali na 165-170000 a sli dolu cca 8000. Osobne si myslim, ze 160 je ok cena, lebo za neprerobene chcu 155000 niektori a nikto to nechce, uz idu na 147 cca. Ako 3 izbový s balkonom. A videla som uz aj zo 175000 na 159000 a stale je tam ( nema balkon).
@sona272
Dobrý večer,vždy je podstatná cena. Pokiaľ je zaujímavá cena,tak sa predá resp kupuje ešte v ten deň a veľa krát aj cash.