Zdravím dievčatá, je tu prosím Vás niektorá, čo teraz rodila v Trnave? Vyberám pôrodnicu a Trnavu mám najbližšie, no zatiaľ som na ňu veľa pozitívneho nenašla ani nepočula 🥺 tak neviem či radšej neskúsim Bratislavu, aj keď je už trocha ďalej. Ďakujem za každé info 🙏
@amonet tak to som veľmi rada, že konečne aj pozitívna reakcia 🙏
@danulik333 ja som rodila v Piešťanoch, akoze v pohode keď rodis normálne ak cisárskym humus😕 Rozmýšľam že aj ja (hoc bývam v Piešťanoch) pôjdem do Trnavy. Predsa len, už raz som rodila cisárskym, žiadna sláva u nich, teraz neviem ako pôjdem, no keby že cisárskym, už radšej by som do Martina išla ako tu 😶😕 Čiže Trnava všetkými desiatimi (sestra tam rodila, tiež odporúča 😉)
@danulik333 ja som tiež rodila v TT a neľutujem 🙂 mala som veľmi príjemní personál. Ak by som mala ešte raz rodiť, určite zase v TT
@danulik333 rodila som 8/2021. Kamoska 2/2019, 9/2021. Dalsia kamoska 9/2020. Sestra 5/2022 a všetky sme boli velmi spokojné 🙂
Akoze Trnava sa dost zlepsila, praveze sa mi zda ze tam chodi viac a viac zien, ja tam mam odrodene tri deti, posledne 6/2022 a bola som spokojna, ale teda vsetky tri prirodzene a rychlo..
Drzim palce 😉
Tak to som veľmi rada za pozitívne ohlasy, a všetky ste rodili prirodzene? Ak by som náhodou musela podstúpiť cisársky, či aj ten bude v poriadku? Lebo som si našla príspevky, že zošívajú veľmi zle.
@danulik333 ja som mala predcasny cisarsky v TT (deckov + hlavek) ale v roku 2017 a jazvu mi takmer nevidno
@mon895 tak to som veľmi rada, ďakujem ❤️🙏
@danulik333 ja som rodila 2020 a 2022, velka spokojnost s personalom a to som prvykratbpresla vsetkymi poschodiami.. nemozem ani jedno zle slovo povedat. Mala som sekciu a jazvu som mala taku akoby som mala iba nohavicky trochu otlacene..
Ja som teraz od pôrodu presne 2 týždne. Prvý pôrod som mala v roku 2015, nemám zlú skúsenost ani vtedy a teraz už vôbec nie. Pôrodné asistentky boli super, novorodenecké sestry a lekári boli úžasný, setry pomáhali pri kojeni, snažili sa. A na sestry na sestodeleni, tiež nemozem nič zle povedať, chodili každú chvíľu či niečo nepotrebujeme
Ahoj, ja som rodila 12/21 akutny cisarsky. Jazva mi nie je skoro vidno. Pri cisarskom sa netreba lutovat a treba to rozchodit, taze aj na sestonedeli sa ku mne tak chovali, pomohli mi prvy den, ale potom som uz musela zvladat vsetko sama. Inak boli super, vsetci. Od doktorov, cez sestricky, az po sanitarov😉
@danulik333 zasili ma v TT jak kralovnu. Rok 2021. Ale podstatne je, že nám tam zachránili život a do smrti im budem vďačná....
Aj ja som tak vyberala pôrodnicu. A zrazu bum akútna sekcia.
@zorana999 no pekne 🥺 ako sa povie nikdy nevieme čo ma osud pre nás prichystané ...
@danulik333 rodila som v roju 2020 a koncom septembra 2022 a za mna velka spokojnost.
@danulik333 ja som rodila v auguste v TT, uuuzany personal, fakt skvelee sestricky a aj doktorky.. nemam nic negativne, uz by som inam nesla 🙏
@danulik333 ahoj ja som v Trnave mala cisársky a spokojná🙂
Maminky, prosím, máte niektorá skúsenosť s MUDr. Motykovou pri pôrode? Ďakujem veľmi pekne 🙂
@danulik333 rodila som pred 6 týždňami a som nadmieru spokojná.. tiež som sa veľmi rozhodovala kam ísť, nakoniec som sa rozhodla pre TT, aby v prípade ak bude manžel v práci mohol prísť k pôrodu a teda svoje rozhodnutie neľutujem
@amikso ja nie,ale kamoska mala mudr. Motykovu, dokonca dva krat, prvy raz v r.2015 to este len zacinala,moc nebola spokojna,ale potom ju schytala znova v r.2018 a to uz spokojnost 😀
Iba anesteziolog bol totalny arogantny chuj. Inak tam su vsetci super.
@boba184 súhlasím
Koho by ste si teraz vybrali ako pôrodníka? Na koho sú dobré recenzie? Býva s nejakými požiadavkami pri pôrodnom plane problém?
@pauli222 ja som mala mudr.Štefanikovú pri sekcii a veľká spokojnosť.
rodila som v TT dva roky dozadu a za mna super