Ahojte. Chceli by sme začať chodiť s malinkým plávať. Nevieme sa rozhodnúť ci klub kvapka alebo delfín. Viete niektorá poradit? Máme 15tyzdnov
@simapincekova my sme chodili do delfína. Za nás spokojnosť. Síce len jeden kurz lebo nám to stále nevychádzalo kvôli spánku ale mala vodu miluje nebála sa ani potápania. Mily personál.
My chodíme do Kvapky. Je to tam fajn, aj personál v pohode. Lenže Kvapka mala dve budovy a jednu teraz zrušili, namiesto toho vybavili bazén v blízkosti hotela Empire a tam to nie moc dobré. Malinké bábätká určite chodia do pôvodnej budovy, ale netuším, či všetky kutzy a do akého veku, lebo ten bazén je dosť malý. Takže to by bolo vhodné si zistiť. Empire pre bábätká určite neodporúčam.
@simapincekova
My sme chodili do Kvapky, hlavný dôvod bol možnosť kurzu v sobotu.
A spokojní sme určite boli. 😉
Ahojte, ten druhy bazen co zatvorili na Kvapke (na ul. Slnecna) bude znova od septembra otvoreny, takze ja odporucam ten 🙂 oddelili sa od Kvapky a bude sa to volat Zlata rybka 🙂
@van_den_liv viete mi pls poslat aj viac info o zlatej rybke? Nikde som nenasla. Dakujem
@alasea ani ja nemam podrobne info, viem len, ze maju otvarat v septembri, tu je link: http://zlatarybka.com/ ..a maju aj na fb stranku
do kvapky som chodila na tehu plavanie a do delfina s malym plavat.v delfine sa mi viac pacilo, vacsie sauny i bazen a cisty cas v bazene 1hodina. + teda prebalovacie pulty pre deti a jedalenske stolicky velkou vyhodou
@simapincekova ak môžem pripnem sa, tiež by ma to zaujimalo 😊