Ahojte baby,
oplatí sa íst do Zelenča - na pizzu a je tam vraj aj mini ZOO - neviete aké zvieratká sú tam?
je možnosť aj kŕmenia zvierat?
ďakujeeem.
Varia tam dobre, ale tu akoze ZOO som nikdy nepochopila, stale pod zamkom.
Je to časovo obmedzene nejak do 16-17
Ale za mňa teda jedlo 🥴 zjesť sa dá, niektoré majú jedla chutne To určite áno ale hygiena ? 🤐🤢 kuchyňa otvorená, všade muchy lebo veď aj zvieratá sú hneď za kuchyňou. Kuchár fajčí a potom s tými neumytými rukami robil pizzu. 😵💫
Varievali dobre zo začiatku ale pokazili sa. My sme tomu dali šancu niekoľkokrát no vždy sklamaní sme boli
@mimusina pizza bola fajn, nič extra, dlho sme čakali lebo bolo plno a jeden čašník.
Zvieratá: krava kone ovce kozy prasa husy, morča ,zajac, bažant, nejaké pipky malé, papagáje, oslík, visc si nepamätám.. kŕmiť sa dá buď že si kúpiš ich "balíček" kde je suchý chleba alebo prinesieš svoje napr mrkvu a schvália ti ju pri vstupe..
Zdalo sa mi že ich chovajú na tom chlebe, niektorí ho mali stále vo výbehu rozmočeny celú hromadu..
Za mňa ak by som chcela ísť opäť niekam blízko, najesť sa a pozrieť zvieratá tak fajn. Ale naozaj nič výnimočné nečakaj
@mimusina my sme tam boli davno a krmit sa dali tusim morcata...Puste Ulany su lepsie na zvieratka...ale tak Roman ma aj fajn detske ihrisko a podla mna chutnu pizzu.