Čawte dievčatá nájde sa tu partácka do fitka chcela by som začat chodit ale samej sa mi nechce a trosku mi je trapne tam ist sama ak by si mala zaujem a tiež sa sama nevieš odhodlať ozvy sa vo dvojici nam to pojde lepšie 😀 budem sa tesiť
@zuzka2801 len fitko joga ma nelaka 🙃
Bože ja by som hneď išla 😁 tiež panikárim že tam mám ísť sama, aspoň prvé razy by som išla s niekým. Lenže ja to momentálne časovo nejako nedávam 😏
@sim_simonka ahoj ak by si sa odhodlala a casovo by sme neako zladili sa ozvy mozme spolu len este neviem kam.v Trmave ich je vela a vybrať si je problem nemam rada ked je vela.ludi
@kvetka7777777 Ahoj, tiež som bola na tom rovnako a bála som sa ísť sama ale stačí len prekonať strach.. Sama podáš lepší výkon ako keď ste dve. Daj si sluchátka do uší a nerieš 🙂 Zostav si plán čo chceš cvičiť aby si sa cítila istejšie.. A uprimne? Väčšina ľudí chodí do fitka sama.. Spoločník ťa skôr brzdí ako ťahá lebo ťa to láka sa viac rozprávať ako cvičiť.. Keď tak ešte skús nejaké silové skupinové cvičenia.
@zuzka2801 ja by som skúsila nejakú skupinovku zameranú na chrbát ak by si chcela 🙂
@martinnka_h rada, keď budem mať čas pozriem niečo lebo vôbec ani neviem že kde 🙈
Ahoj, iba fitko? Ja sa dlho odhodlavam na jogu/pilates nakoľko mám problémy s chrbticou, len tiež sa mi samej nechce 😁