Ahojte,
rysuje sa mi práca v TT pri evanjelickom dome. Vedeli by ste mi v blízkosti poradiť lacné parkovanie? Cca. suma za mesiac? Nie som z TT a čo som pozerala na internete, ročná parkovacia karta pre mimotrnavcanov vychádza až 800 eur.
Ďakujem za radu.
Tak veru ako píše vyššie. Karta alebo sa s niekym dohodnúť, prenajať si garáž alebo od niekoho súkromné parkovacie miesto. Je zopár sídlisk, kde ešte nie sú zóny ako Lincianska, Prednadrazie a tuším ešte Kopanka ale to je od mesta ďaleko a tiež je to len otázka času kedy aj tieto budú platené.
To je centrum, pytaj od zamestnavatela aj moznost parkoviska, drzim palce.😉
@rikarika Áno, pýtala som sa na možnosť, ešte nemám odpoveď, len teda že k miestu neprináleží parkovacie miesto, ale ešte nemám def.odpoved. Od toho asi aj závisí, či to miesto zoberiem, keď nebudem mať kde parkovať. Lebo kvôli drobcovi sa mi inak ako autom nedá chodiť, cez spoje by som ho nestíhala vyzdvihnúť zo škôlky.
Co sa týka takýchto informácii najlepšie ti poradia rovno na mestskom úrade. Alebo pozri tu
https://doprava.trnava.sk/
Ano da sa cisto aj na B zonu ale nie vzdy mas zaruku ze zaparkujes lebo vela cezpolnych si ju kupuje presne kvoli cenam a cim blizsie k stanici tym menej volneho miesta.potom jedine popozrrat.R-zony v okoli Hospodarska a okolie.teraz.sa aj trosku menila.parkovacia politika.su urcene.maximalne sadzby.nie na hodinu ale na cely den.a.chysta sa referendum ktore.ale.toho.podla mna vela nezmeni.
Ahojte . presťahovala som sa na Hospodársku , nemam trvalý pobyt. Moje auto dobre, chápem musím vyriešiť asi len zaplatením karty žial . Avšak viete mi poradiť ako by som mala riešiť návštevu ? Ked napríklad príde ku mne niekto na deň- dva , to bude platiť tolko penazí ? :(
Trnava ma zajtra referendum, ohladom parkovania. Ale tej rocnej platbe sa nevyhnes, kupis ju a este nemusis zaparkovat, lebo to, ze ju mas, Ti negarantuje miesto. No, je to tu na hlavu. My sami domaci musime dokupovat karty, lebo primator.. . Smutne.. a take dobre mesto to bolo
@ivaa_ kupi si listok, ako ostatni. Ale, v karte je tusim okolo 40h pre navstevy, aspon domaci tak maju, ci maju aj cezpolni, neviem.
Ach veľmi zle postavené toto všetko ..
nie je. Musis kupit parkovaciu kartu alebo platit hodinove sadzby podla toho, v ktorej zone parkujes. Jedine, ze by si si niekde prenajala garaz alebo sa dohodla s niekym, ze budes parkovat na jeho pozemku.