Prosím Vás ako to chodí na ORL v TT? Mám na mysli len jednorázové prvé vyšetrenie. Pár dní mi puka v uchu a dnes večer ma to už začína aj bolieť. Ráno zabehnem obvodnej pre výmenný lístok. Viete mi odporučit kam sa ísť spýtať, kde berú aj bez objednania alebo bez caseniek? Ďakujem.
@elanor len tá sa mi asi neujde keď ráno idem k obvodnej pre lístok a ona ordinuje až od 7.30h. To je inak bordel, takýto systém keď človeka niečo bolí aby behal pre papier lebo ho inak neošetria. Snad sa tam aspoň do stredy dostanem a dovtedy mi bude zabrať Ibalgin 🙈
Nemajú e-časenky? Žeby si sa objednala trebárs 5. a utekala pre výmenný k obvodacke?
a co tak si najprv ist pre casenku, a medzicas nez sa dostanes na radu vyuzit na ziskanie vymenneho listka u obvodaka? Bezna prax.
Myslím,že bez objednania sa nedostaneš nikde na ORL vyšetrenie. Ja chodím k Piknovej do ŽOS a vždy sa telefonicky objednám. Čakáš cca týždeň. Ale minule ss kamoške pošťastilo a zobrala ju v ten deň (niekto im vypadol).
No a potom už jedine pohotovosť. Tam môžeš ísť aj bez výmenného lístka. Len teda ktovie na koho natrafíš
Ďakujem vám. Poslala som pre lístok obvodnej sestru a ja čakám zatiaľ v rade kým mi ju priniesla.
no ,takto,do vecera nejak vydrzat, a od myslim od 16 hod do nemocnice,pohotovost tam nepotrebujes vymenny,.ja to robim vzdy tak ,dostanes pvru pomoc castokrat co treba na liecbu,kvapky alobo atb, a povedia kedy na kontrolu, a u komu,ved predsa akutnym uchom ,hrdlom nemozes cakat ani len 2 dni
bez casenie asi nikde. Tie ma aj Heriban aj Kujanova.