Operácia Haluxov - Trnava, Bratislava

sisoun
6. jún 2023

Ahojte, je tu niekto , kto si dal teraz niekedy operovať haluxy? su tu diskusie ale staré, chcela by som nejaké čerstvé informácie a odporúčanie na lekárov, prípadne ak by ste sa podelili s fotkami. Ďakujem.

simonka77
7. jún 2023

@sisoun pozri si profil Zuzany Zavodskej na IG, teraz jej operovali haluxy (v Kosiciach). Viem že v storkách to popisovala podrobne, zrozumiteľne, príp. jej napíš, ona komunikuje pomerne rýchlo.

sisoun
autor
7. jún 2023

@simonka77 dakujem 😊

alex1983
7. jún 2023

@sisoun ahoj . Bola som operovana v Kosice Šaca u primára Totkoviča . Ľutujem že som neisla skôr. Prvý hallux na ľavej nohe 1/2021 druhý 2/2022 . Prvá foto moje halluxy a druhá dnes ☺️ Konečne mám život bez bolesti. Kľudne píš ak chceš .

zuzulka558
7. jún 2023

Kamoške operovali a už s jej to po 10 rokoch vracia nejak ma to odradilo bojím sa viac ako predtým,, ak si to dať urobiť tak poriadne a asi aj poriadne zaplatiť

ysseba
7. jún 2023

@sisoun Ahoj. Máš Instagram? Kukni si Aesteholic - tá je teraz čerstvo po operácií. Je to Zuzana Závodská - bývalá moderátorka z TA3

sisoun
autor
8. jún 2023

@ysseba ahoj, ano, uz som si ju pozrela, vyssie mimju uz odporucili, ja sa operacie nebojim, a chcem si to fat spravit, ja mam halluxy male, skor mi ide o kozmeticky efekt. Len som chcela konkretne odporucenie na lekara - kliniku v trnave alebo bratislave. Dakujem 😊

ysseba
8. jún 2023

@sisoun to som si neuvedomila, ze ona bola v Kosiciach. Ja ze tu v Bratislave kedze tu byva. Tak snad dostanes odporucanie na niekoho dobreho, drzim palce ✊