Odporučte hepatológa - stukovatená pečeň

simusatko
21. sep 2021

Dobré ráno prosim vas odporučte mi nejakého hepatologa najlepšie aj kontakt ďakujem za každú pomoc

kacena4
21. sep 2021

ja som chodila roky do thalionu v ba

simusatko
autor
21. sep 2021

@kacena4 ja mam ist hrusovskemu ale ten je v michalovciach v BA nerobi takže musim najst asi ineho

oli18
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
simusatko
autor
21. sep 2021

@oli18 moja obvodna doktorka ja som zo seredi zase preto do Michaloviec je to pre mna ďaleko asi budem musieť nájsť druheho ale ani v tom sa mi uz nedari ja mam 22r. A beriem Lagosa s pestreca marianskeho a vysledky mam este horsie takze neviem co ako postupovať ked nenajdem a dr. Hrušovský robi na gastroendologii v Galante ale to nema nic spoločne s pečeňou uz som zúfalá 🥴🙈

simusatko
autor
21. sep 2021

@oli18 a naco si bola na gastro?

e1i
21. sep 2021

@simusatko gastro rieši aj pečeň. Mas ist presne tam toho tvoja dr myslela.

simusatko
autor
21. sep 2021

@e1i aha tak to som naozaj nevedela doteraz som take niečo neriešila kedze som nebola chorá a co som sa pytala ľudí ze gastro rieši len zaludok nie pečeň a aj tak sa tam neviem dovolať 😔
Mam 22r. Nemôžem to nechať tak neni to sranda

e1i
21. sep 2021

@simusatko ved v tej druhej diskusii si pisala ze si sa dovolala. A gastro je zazivaci trakt tam patri aj pecen lebo sa podiela na traveni

simusatko
autor
21. sep 2021

@e1i nedovolala bola som osobne sestrica ano objednam vas a od 8 rana do 1 poobedia som tam stala a nic

e1i
21. sep 2021

@simusatko ved si sa mala pripomenut ze halo cakam na objednanie

simusatko
autor
21. sep 2021

@e1i tak ked povedala objednam tak som cakala dost pomali to islo a mali dosť roboty

e1i
21. sep 2021

@simusatko treba sa prebit. Ked vyjde tak skocit ze sa chcem objednat aby nezabudla.

simusatko
autor
21. sep 2021

@e1i dobre vedieť ale ked sa nedovolam co ved to trva aj mesiac uz vyše co volam pisem vselikade aj email som mu pisala a nic naco su mu tituli 🤭🤣

e1i
21. sep 2021

@simusatko isla by som ešte raz osobne. GA nie je tak daleko

simusatko
autor
21. sep 2021

@e1i nieje vlakom ale skusim zavolat este zajtra a ked nie piatok tak skocim

simusatko
autor
21. sep 2021

@e1i ty si bola tiež na gastro v ga u neho ci ako nieze ma posle preč alebo si spravim hanbu 🤭

kiwinetta
21. sep 2021

ahoj odporúčam stránku Igora Bukovského aj videa má skvelé na túto tému stačí dať do goole

nika82
21. sep 2021

ja mam tiez a nikto sa tym nezapodieva

kiwinetta
21. sep 2021
https://www.youtube.com/watch?v=NzThDtO7wTY

má aj knihu veľmi účinné kolegyni to výrazne zlepšilo stav 👍

cacorka2704
21. sep 2021

@simusatko ja mam tiez stukovatenu pecen este aj cystu na nej a nikto ma nikam neposielal. Iba ze mam schudnut

simusatko
autor
21. sep 2021

@cacorka2704 tak ja mam 65kg tak ja chudnúť nemusim ale nemam jest vysmazane chipsy a take tazke jedla