odporucte prosim hematologa v trnave
dakujem
@martinaju dakujen
A priprav sa že sa tam strašne dllllho čaká, od rána až do poobedia. Ale doktorky sú vážne odborníčky 😊👌
@len_nig da sa aj objednat?
Áno ale potrebuješ výmenný lístok a rataj že tá objednajú až tak o pár mesiacov.
Telefonicky po 14:00 tel. Cislo najdes na nete ale volaj sestričkam. A ano je to tam na dlho ale zas je to pochopitelne keďže su dve doktorky na cely kraj.
baby nasla som na nete aj MUDr. Viola Makitová
hematológia tt
mate o nej nejake info?
MUDr Makitova je už roky na dôchodku. Netuším, prečo to z netu nie je stiahnuté 🤷♀️
@len_nig ahoj, dlho sa tam caka aj ked mam den a presnu hodinu? mam prist az o 9:45, vela predtym pit a jest iba suche pecivo. Nevies ci teraz v dobe coronovej sa tiez caka?
Caka sa tam stale rovnako dlho
Hodina je len orientacna. Kym nedavali cas takmsi tam sedela od 6 a uz si bola 20 tak to dali na cisla ale vzdy idem o hodinu neskor ako som mala ist ok stalo sa raz ze som isla 40’min po hodine na ktoru som bola objednana ale bohuzial na zacitku tam byva jedna sestricka ktora beha este napajat pacientov na liecbu takze sa to nestiha. Ak budes cakat na vysledky tak si vyhrad zo svojho dna 3-4 hodiny. Ak si pre vysledky pojdes iny den tak po krvi ides domov cize cca hodina tvojho casu. Ja vzdy cakam na vysledky a teda pod 3 hodiny som sa este nedostala nikdy. Tie 3 hodiny berem skor za uspech.
@martinaju ja idem kvoli opak. MA, zevraj vysledky aj mesiac trvaju, to pockam doma 😂
No ono je nieco za mesiac nieco za hodinu nieco na druhy den. Ale teda asi ti to nechaju vsetko dokopy takze len na krv pojdes
Áno ja som mala ten istý dôvod ako ty a tiež som čakala mesiac na výsledky. Bola som tam mesiac dozadu a išlo to mierne rýchlejšie.
V starej nemocnici pavilon H vedla byvalej chirurgie
Keď pôjdeš zo zadu tak je neurologia, gynekologia potom je budova byvalej chirurgie a potom je hematologia. Prve poschodie.
@martinaju dakujem
@martinaju vstup ako sa zanasa krv do labaku?
Ano. Ideš na prvé poschodie (aj tam sa odovzdava krv) a prejdeš cez tie dvere vedľa labáku a tam berú krv.
@martinaju a tam teda pridem ako som obj. a cakam? dakujem pekne
Ano sestrička si berie karty a potom si volá ale čas objednania je orientačný, kartu môžu dobrat 30-60 min po čase objednania a potom si volajú. Záleží koľko je sestričiek a koľko pacientov.
@martinaju dakujem pekne 😊
@martinaju ahoj, prosim ta taka kratkovlasa blond doktorka, to je Skopkova?
Ano
@martinaju dakujem
V TT sa lepve dosticky nerobia treba si vypytat vymenny listok do BA
Hematologičky su v TT len dve. Škobková a Labancová. Keď si zavoláte do nemocnice jednej z nich vás dajú ak patríte do TT kraja. Obydve su odborníčky len majú toho strašne veľa.