Ahojte, aké máte skúsenosti s personálom v tejto predajni ? Bola som tam niekoľko krát. Mylsim si že som dosť milá osoba, nahlas sa pozdravím aj úsmev hodím, používam slova ako prosím a ďakujem ale personal v tejto predajni (konkrétne som to viac krát zazila s 1 predávajúcou) je pre mna hrôza. Pani pôsobí veľmi znudene. Otrávene a veľmi neochotne aj keď samozrejme poradí ale len to čo “musí” 😃 máte tiež takú skusenost alebo ja som nesympaticka? 😂
Mam rovnaky nazor,kupovala som tam xy veci ale teda predavacky mega neochotne.dcere som tam chcela kupit sportovy kocik,kedze bola jedna z tych dlhych spagetiek,potrebovala som kocik s vacsou loznou plochou a aby jej neviseli nohy z kocika.slecnam tam velmi prekazalo,ked som chcela zo 3 kociky odskusat-posadit tam dceru,samozrejme bez topanok.viac ich zaujimal mobil.to iste pri skusani topanok,velmi ju otravovalo ked nam musela z viacerych topanok priniest na skusanie,vraj ona sa nabeha.moj problem ze to tam mali ako v bludisku a sklad na druhom konci?uz tam nechodim,radsej Aladdin v HC
Katastrofa!!! Aj som im písala recenziu na googli… bola som tam ešte ako tehotná a predavačka akurát jedla rožok, ani bú ani mú, proste ani sa nespytala či pomôže , dokonca ani len dobrý deň… veľmi negatívna skúsenosť a už som tam viac nikdy nešla. Na Merkury je nová predajna s detskými vecičkami a to sa ani nedá porovnať ten prístup, takže 4mama&baby nikdy viac!!!
Hroza. Ziadna ochota, nic. Prestala som tam nakupovat. Naposledy som tam bola kupovat cumle a nemali ich, tak mi ich objednali ze do tyzdna budu a zavolaju ozvali sa mi az vyse po mesiaci a to uz som ich nepotrebovala. Som povedala nech si nechaju.
OTRAS!!!!! odkedy odisli z kolarovej / respektive odkedy sa zmensili a zavali tam pracovat mlade holky NEVEDIA AKO SA SPRAVAT nie to este skusenosti ci s poradnou topanociek a podobne !!!!!!
este ked mali predajnu na Kollarovej ul., boli (ne)ochotne podla svojich nalad. zjavne sa nic po rokoch nezmenilo.
dobry vyber tovaru, fajn ceny a tu sa to končí.