Najlepšie jasle v Trnave

mama4444
29. aug 2021

Mamičky najlepšie jasle Trnava? Nemusia byt hned tis najdrahšie

zuzkac2711
29. aug 2021

@mama4444 Ja dávam dieťa do detského cool centra. Venujú sa im dostatočne majú veľa aktivít a výhoda je malý kolektív. Neviem ako staré dieťa chceš umiestniť ale moja malá má 2 a pol roka a chodí tam 3 mesiace a sme spokojní.

mama4444
autor
29. aug 2021

@zuzkac2711 teraz pol rocne. Ale chcem zacat od 1,5-2 rokoch

kris_y
8. sep 2021

@zuzkac2711 ahoj, môžem sa spýtať, ako je to tam cenovo? Na internete som nenašla túto info a nechcem im hneď volať, keď ešte nie som pre jasle 100 % rozhodnutá. Ďakujem.

zuzkac2711
8. sep 2021

@kris_y cenovo ako všetky jasle plus mínus. My platíme 360 eur/mesiac. Konečná suma. Nemusíme prať doma žiadne prádlo posteľné ani nič nenosíme okrem náhradného oblečenia pre malú. Ak by si mala dotaz kľudne napíš aj SS rada odpoviem.

marianeta
8. sep 2021

@mama4444 ja som mala syna v Sovicke na Kopánke.. Cenovo má vyšli okolo 370€ na mesiac, ale už sú to 3 roky dozadu.. Vtedy aj vracali za stravu a nad 10 vynechaných dní aj niečo navyše z toho akoby školného, alebo ako to nazvať. Ucitelky super, stále ich brali po výletoch v rámci TT, množstvo aktivít mali aj dnu, aj nejaké divadielka a tak, a to už nepýtali navyše ani cent. JA som bola veľmi spokojná.. Dokonca robia aj ex Sovicatkam nočnú prespavacku.. Sú aj na FB skús pozrieť.