Mamičky najlepšie jasle Trnava? Nemusia byt hned tis najdrahšie
@zuzkac2711 teraz pol rocne. Ale chcem zacat od 1,5-2 rokoch
@zuzkac2711 ahoj, môžem sa spýtať, ako je to tam cenovo? Na internete som nenašla túto info a nechcem im hneď volať, keď ešte nie som pre jasle 100 % rozhodnutá. Ďakujem.
@kris_y cenovo ako všetky jasle plus mínus. My platíme 360 eur/mesiac. Konečná suma. Nemusíme prať doma žiadne prádlo posteľné ani nič nenosíme okrem náhradného oblečenia pre malú. Ak by si mala dotaz kľudne napíš aj SS rada odpoviem.
@mama4444 ja som mala syna v Sovicke na Kopánke.. Cenovo má vyšli okolo 370€ na mesiac, ale už sú to 3 roky dozadu.. Vtedy aj vracali za stravu a nad 10 vynechaných dní aj niečo navyše z toho akoby školného, alebo ako to nazvať. Ucitelky super, stále ich brali po výletoch v rámci TT, množstvo aktivít mali aj dnu, aj nejaké divadielka a tak, a to už nepýtali navyše ani cent. JA som bola veľmi spokojná.. Dokonca robia aj ex Sovicatkam nočnú prespavacku.. Sú aj na FB skús pozrieť.
@mama4444 Ja dávam dieťa do detského cool centra. Venujú sa im dostatočne majú veľa aktivít a výhoda je malý kolektív. Neviem ako staré dieťa chceš umiestniť ale moja malá má 2 a pol roka a chodí tam 3 mesiace a sme spokojní.