MUDr. Jozef Rešeta v Trnave

21. mar 2023

Zdravim dievcata. Chodite niektora prosim tomuto gynekologovi? Nasla som nejaku diskusiu, ale je uz stara, a tam ho vacsina odporucala. Neviem vsak ako je to teraz, je to dobry doktor, ste s nim spokojne? Ma ambulanciu dobre vybavenu? Nema nejaku zastaranu techniku?
Celkovo ako lekara ho ako hodnotite?
Dakujem za vsetky nazory

juli2021
21. mar 2023

Dobrý deň, ak máte možnosť ísť inému tak radšej ísť hneď inam. Tri krát povedal iné pohlavie 😅 veľa krát sa mi stalo, že keď som mala poradňu bola tam len sestrička a robila ju len ona. Takže som sa veľa krát nedozvedela nič. Za jedno vyšetrenie sa Vás tri krát minimálne spýta na tú istú vec, podľa mňa preto lebo nepočúva keď mu najprv hovorí pacientka...
Vybavenie má staršie to mi potvrdil ešte sam keď mi kontroloval malého v brušku.
Sestrička je ako počasie 😅 nevyspytateľná, niekedy príjemná, inokedy Vám vynada
Tento lekár bol top ešte mna napríklad rodil a to mám 26 rokov a teda už sám priznáva, že ani k pôrodom nechodí. Takže takto z mojej strany. Ešte tam chodím aj ja ale našťastie len raz ročne na preventívnu

pauli222
23. mar 2023

Ja som tam chodila, vybavenie staré, čo som poprosila o vyšetrenie vždy spravil, ale akonáhle som otehotnela, išla som inam..

sibrez
23. mar 2023

ak zena nema problemy, neplanuje tehotenstvo tak v ramci prevencie raz za rok ok, ale akonahle ma zena problemy alebo planuje tehotenstvo tak urcite inam. Neviem vsak doporucit kto berie.

temperature
23. mar 2023

Napriklad kamaratka, od neho pocas tehotenstva odisla lebo nebola spokojna pocas tehotenstva s 2D starsim ultrazvukom a podla nej jej neodpovedal na jej otazky a mala pocit, ze jej nepodaval dostatocne info.

Ja som naopak spokojna. So starostlivostou aj pocas tehotenstva aj s beznou po. Nikdy som nemala pocit, zeby som mala nezodpovedane otazky. Vzdy mi vysvetli/l a zodpoveda/l aj z mojho pohladu priblble otazky 🙂. A to som uz u neho riesila pozehnane problemov, pocas tehotenstva, tesne po nom a bohuzial aj ked indikoval nalez alebo som mala som zle vysledky. Vzdy ked mal pochybnosti alebo z vysledkou vyslo zvysene riziko pre nieco, poslal ma na dodatocne vysetrenia (konzultaciu) inde (v tomto ho vnimam ako dostatocne svedomiteho aj ked ma hold starsi pristroj). Ja na neho nemozem povedat krive slovo. Ono nevyhovies kazdemu. Sestricka je raznejsia. ja napr. taketo veci v komunikacii prehliadam/nevnimam ani v beznom zivote a vzdy mi prisli v pohode a fajn. 🙂 Oni su take typy, ze aky pozicaj taky vrat si myslim... Mala som tu cest vidiet ako sa niektore zeny, nazvem to jemne.. arogantnejsie spravaju, ale ked som vosla dnu a rozpravala na nich ako na ludi, boli v pohode aj oni ku mne.

Ano pyta sa na nieco aj tri krat (to suhlasim s komentom vyssie :D ) ale to zas beriem ako taku nepodstatnu drobnost. Radsej trikrat ako ani raz 🙂 Ale ano tiez sa smejem, ze sa u dr. ciitim vzdy ako po prvykrat :D - ale z roka na rok si toho pamata viac a viac 🙂

tiez som lustrovala informacie ked som hladala pocas tehotenstva noveho gynekol a precitala som kadeco ;) aj dobre aj zle. Na druhej strane, mne sa osvedcil a vyhovuje mi. ked som bola na vysetreni dodatocnom u Strba/Bucko - su to nepopieratelne dobri lekari ale citila som sa v plnej cakarni a rychlostou ako tam lietaju vo vnutri medzi tromi ambulanciami ako kus masa ;) aj ked maju moderne vybavenie.

Drzim palce pri vybere, nech si vyberies co najlepsie pre teba kazdopadne 🙂