MUDr. Jánošíková - vyšetrenie

26. aug 2024

Dobrý deň , kto bol v poslednej dobe na vyšetrenie u pani Jánošíkovej v Trnave a ako ste boli s vyšetrením spokojné? My sme boli nedávno , lebo som sa tu o nej dočítala samé ovácie a teda ostalo čo mne kopec otázok a celé to bolo trošku bizardne . Neviem do teraz čo si o tom myslieť . Budem vďačná za vaše skúsenosti .

kacena4
26. aug 2024

je to vynikajuci odbornik na autizmus, to ze tu si nespokojna na tom nic nezmeni

drobec02
26. aug 2024

Napíš viac,čo ťa zaskočilo a prečo vravíš bizarné,iným mamičkám to pomôže

koniarova
26. aug 2024

Často čítam aj zle skúsenosti.

ahhola
26. aug 2024

Boze, ake "skusenosti" zas... Ona pozna autistu z kilometra a urcuje,alebo vylucuje tuto dg. Je to zaberak aj pre nu, skocit do usmevu 3 mladym rodinam za doobedie. Myslite, ze je to nejaka praca snov? 🥀

simonka77
28. aug 2024

@ahhola pardon, ale ak sa na to ideme pozerat cez “pracu snov”, to je dost mimo, nie? To si pri nevrlom predavacovi, hasicovi, maliarovi a neviem kom este mam zakazdym povedat, ze ups, ved nerobi pracu snov, tak pohoda, nic mi nevadi, so vsetkym som spokojna?

mamina7070
28. aug 2024

nic si nenapisala co konkretne ti vadilo

ona je vysoko erufˇdovana odbornicka na autizmus ale teda je jasne ze roc tazko prijima taketo celozivotne tazke diagnozy u svojho dietata

rawmamka
28. aug 2024

Určite patrí k najerudovanejším odborníkom na PAS na Slovensku, pracujem s takýmito deťmi a viem, že správanie počas diagnostiky je u mnohých rodičov popisované podobne ako u autorky príspevku....Napríklad v Nitre aj u neurologičky Nemčovičovej bola podobná situácia, ale drvivá väčšina rodičov sa zhodla, že odbornosť prevýšila všetky "zádrhely" v správaní či komunikácii počas vyšetrenia