Ahojte žienky, prosím Vás má tú niekto skúsenosť čerstvú ako to teraz funguje u gynekológa MUDr Ilavského? Viem že je dlhodobo PN. Ale ja by som rada absolvovala preventívnu prehliadku a stále mi len rušia termíny. Nemá žiadne zastupovanie? Neviete náhodou niekto? Ja som s ním veľmi spokojná, bol vždy veľmi dôsledný, ale teraz začínam zvažovať zmenu gynekológa. Odišli ste niektorá? Pripadne komu ste išli?
@len_nig ďakujem a môžem sa spýtať? Kto Vám spravil tu preventívku? 🙂 Asi je to len o tom že ja som sa dala odbiť, lebo mne povedala sestrička že robia iba tehotné a preventívky nie 😏
No ale ja chodím k Dr Hlavekovi nie Ilavskemu. On tam pracuje iba štvrtky v jeho ambulancii, takže si dostala dobrú informáciu 😊
@len_nig ahaa už chápem. Ďakujem veľmi pekne 🙂
Podla e-vuc ma nepritomnost do 15.3.2024, potom snad uz pride. Precitaj si tu:
https://www.e-vuc.sk/ttsk/zdravotnictvo/ambulan...
@opica_skorica ďakujem veľmi pekne. Kiežby 🤗
Nepritomnost do 31.3., vie niekto viac?
@katkanela áno súhlasím, ja som u neho aj rodila a perfektne všetko 😊
@opica_skorica idem štvrtok, dám vedieť zistím 😊
@len_nig super, diky.
@opica_skorica mne dnes opäť zrušili termín. 😏 Známy zisťoval v lekárskych kruhoch a vraj mu povedali že jeho nástup je v nedohľadne. Takže ja odchádzam inde bohužiaľ
Kam? Kludne ip.
Neviete ako to vyzerá u Ilavského teraz? na konci júna som sa objednávala a dali ma až na december ale že si mám zavolať v auguste či sa niečo nezmenilo, lenže cely august mi nikto nedvíhal.
Zvažujem tiež odchod ale neviem kam.
@zuzkagu zavolaj zajtra, ordinuje pondelky, stredy a piatky.
Ja viem naposledy z preventivky z februára, hovorila mi sestrička že má vážne zdravotné problémy, vtedy vravela že snáď marec bude už robiť ale objednávala vtedy už na jún....tak s ad čím skôr bude pracovať 🙏