Baby aké máte skúsenosti s gynekologom v Seredi MUDr. Dušanom Heribanom ?
Ja za seba mozem len odporučiť . Precízny lekár s úžasným prístupom . Krásna , nová ambulancia a super sestrička to sú už len take plusy . Ja som prestúpila od ineho gyn a to akoby som prišla do ineho sveta . Objednanie na čas bez platenia , super komunikácia, moderne vybavenie . Za mna neľutujem a mozem len chváliť .
A teda ešte podotknem že ambulanciu má v Šintave.
Ja mam len tie najlepšie skúsenosti 😊 prestúpila som k nemu mesiac predtým ako som zistila, že som tehotná a momentálne som v 36tt. Takže som uňho varená pečená každé 2/3 týždne a super. Žiadne čakanie, prídem hneď ma vezmú, vždy má odpovede na všetky moje otázky... Ja môžem naozaj len odporučiť 👌
Ja tak isto 😂😂asi ma dobrý vplyv na otehotnenie 😂
Aj ja k tomu chodím. Je to nová čistá ambulancia, dá sa objednať a DR aj sestrička sú milí 😊 ale k tehotenstvu mi zatiaľ nepomohol
Ja som k nemu chodila , ked ešte robil v BA a tiež super prístup 🙂
Ahojte. Chcela som sa opýtať koľko sa u neho platí. Lebo pozerala som ten cenník a neviem čo stojí preventívna. Vďaka
@nitra2002 ja som bola pred dvomi týždňami . Preventívna bola zdarma , akurát som si platila v rámci preventívnej “lepšiu “ cytológiu . Bolo to 25€ ale to sa ma pýtal či chcem klasickú alebo túto . Inak by som neplatila nič.
@simonetka67 vďaka za info. Veľmi si mi pomohla.
@nitra2002 prosím , hádam sa odvtedy nič nezmenilo 😂
Dobrý deň, obnovujem tému. Prosím o skúsenosti a názory, ako je to s dodržiavaním času objednania? Zvažujem zmenu lekára. Ďakujem.
@because dobrý deň . Vždy mi dali čas (bez platenia ) a na ten ma aj vzali . Niekedy aj skôr . Nečakali som tuším ani raz a to som bola tehotná a chodila často na poradne . Čo sa týka preventívnej tak isto ma vzali na čas .
@simonetka67 a ďakujem, a ako lekár je aký? Komunikuje, vysvetľuje a hľadá riešenia? Alebo je to typ dr z ktorého sa všetko musí tahat a do všetkého tlačiť?
@because ja som tiež menila teda a neľutujem že som prešla k nemu . Nemala som nejaké veľké zdravotné problémy , ale je otvorený, komunikatívny , zaujíma sa o pacientku a jej zdravotný stav , vždy sa opýta či mám nejaké otázky ešte atd . Akurát jedine čo nerobí v rámci preventívnej je sono prsníkov . Myslim že to posiela inde . Ale on aj sestrička sú úžasní .
@simonetka67 a viete mi povedať ze kam posiela na to sono?
@because to neviem, ale asi dá len výmenný lístok a podľa mna sa viete objednať u hocijakého lekára ktorí to robi a zoberie Vás .
@because síce od neho ešte nemám reálnu skúsenosť. Ale predtým som klasický dostala výmenný lístok a išla som do Serede na polikliniku na RTG oddelenie na sono. Keď som mala čas, tam sa dlho nečaká.
No a ako sa už písalo u neho som nikdy nečakala, vždy som prišla a už som mala dvere otvorené. Dokonca som sa tam nikdy ani s inou pacientkou nestretla. A to som tam chodila veľmi často počas tehotenstva.
Na preventívke robi buď obyčajný ster z krčka alebo platený, rozšírený. Vždy všetko vysvetlil aj keď som sa ja niečo navyše opýtala. A veru som sa stále pýtala a pýtala 😁 ja som veľmi rada, že som k nemu prestúpila, mám pocit, že sa bavím s fakt odborníkom
Ja som k nemu teraz prestúpila, bola som tam zatiaľ len raz, ale som spokojná. Pán doktor aj sestrička veľmi milí, pekná čistá nová ordinácia.