MŠ Botanická - skúsenosti

barboork
9. máj 2023

Ahojte mamičky,

Rada by som sa informovala, nemá tu niektorá z vás dieťa v MŠ na Botanickej ulici? Podľa trvalého pobytu tam patríme, bola som tam so synom na zápis, avšak nikde som nenašla nejaké aktuálne info a skúsenosti so škôlkou. Viem, že je problém so škôlkami (s prijatím) a že táto je ešte menšia s menej deťmi než ostatné, no práve to mi je na nej sympatické. Budem vďačná za akékoľvek info, ako sa Vám páči škôlka, učiteľky, strava 😊.

ada1410
9. máj 2023

Dobrý deň,
moja dcérka tam chodí teraz posledný rok a teda sme veľmi spokojní, pani učiteľky sú veľmi milé, deti majú v škôlke režim, nemám tejto škôlke čo vytknúť.

barboork
autor
9. máj 2023

@ada1410 Ďakujem veľmi pekne za odpoveď, potešili ste ma. Ste spokojná aj tento posledný rok v rámci predprimárneho vzdelávania, s tým ako sa predškolákom venujú? Mávajú detičky aj nejaké krúžky, aktivity s rodičmi či výlety?

ada1410
9. máj 2023

@barboork ten prvý rok bol hlavne o spoznávaní a zvykaní si, ale teraz v poslednom roku kedy je predškoláčka tak chodia aj do knižnice, teraz idú do hvezdárne aj do SND v BA, mávajú karneval, Mikuláša, nacvičujú si predstavenie ku dňu mamičiek, v rámci škôlky (neplatíme si za to) má dcérka spevácky a vraj aj výtvarný krúžok a zvlášť si platíme AJ - lektorka chodí raz do týždňa za deťmi. Mávajú aj jarné tvorenie a vianočné tvorenie s rodičmi...chodia pravidelne aj na prechádzky na ktorých ich tiež učia o tom čo vidia počas nej...vraj aj posledný ročník chodil na plavecký na plaváreň, ale bohužiaľ my keď sme nastupovali do škôlky začal covid a potom začali plaváreň prerábať, ale pochvaľovali to pani učiteľky tak možno ak dajú plaváreň dokopy tak sa k tomu opäť vrátia. 🙂

jarmilka86
23. máj 2023

Aj ja mám pozitívnu skúsenosť so škôlkou,, syn tam chodil 2 roky pred školou a dcérka teraz prvý rok,, mile pani učiteľky, venujú sa deťom majú kopec aktivít,,

barboork
autor
26. júl 2023

@jarmilka86
@ada1410
Milé mamičky, iba som Vám chcela povedať, že syna mi do škôlky na Botanickej prijali, tak sa teším, že tam od septembra nastúpi a verím, že budeme rovnako spokojní, ako vy 😊 Ďakujem za vaše správy a krásny zvyšok leta.