Dobry vecer prajem,
Prosim Vas mate niekto skusenosti s tym ako sa da skontaktovat s psychologickou Janosikovou z Trnavy? Snazim sa o to uz asi tri mesiace - volam vkuse, pisala som maily, vyplnala formulare zo stranky a nic. Viem, ze je znama tym, ze spojit sa s nou je maly zazrak….ale uz som celkom zufala a uvazujem, ze tam pojdeme osobne.
Dakujem
@thereisabear dakujem pekne. Tak snad v septembri sa mi to podari. Snazim sa uz cely jun aj jul a nic. Vam sa to podarilo telefonicky alebo mailom skor? Dakujem Vam.
Bohuzial, najlepsie osobne😳Ja som poprosila kolegu, je z Trnavy, byva kusok od nej(my Piestany).
Vyprdla som sa na nu po dvoch mesiacoch.. sli sme k Lazikovej.. oni spolu kedysi robili a pouziva tie iste metody..
Tiež som zbytočne zabila rok vyvolávaním písaním e-mailov a nič....k pani Lazikovej som sa dovolala na prvýkrát a je to úžasný človek.. Ja môžem len vrelo odporučiť.
my sme sa pred 10 rokmi este dostali s čakačkou 3 mesiace ku nej a nastastie že som išla ,hned povedala že syn nie je autista,že treba na genetiku isť a na metaboliku,potom sme sa dopracovali k diagnóze
Ja som citala ze k nej sa xhodia osobne objednavat, ja som tam skusala volat ked nemala dovolenku a nic. Kvoli tomu som sa teda objednala k Lazikovej, aj tu si velmi cjvalia, lebo ist do trnavy len objednat je mne velmi daleko
Dobrý deň,vie mi niekto dať kontakt na pani MUDr Janošikovú? Vopred ďakujem
@mitko od 4.8. do 9.9 má dovolenku