Dobrý deň skúsenosť Jánošíkova alebo Laziková Trnava treba osobne alebo telefonicky. Aký majú prístup.
Mám skúsenosť s pani Lazikovou. Je veľmi milá, ľudská, dá sa s ňou dobre porozprávať, podľa mňa je aj dobrý odborník. Není problém ju kontaktovať telefonicky.
Objednat sa tam je ako ruleta. Niekto sa dovola hned a niekto sa tam tyzdne nedovola. Poznam kopec rodicov co tam normalne museli cestovat a objednat sa osobne tak, ze cakali pani Dr.Janošíkovú pred ambulanciou kym zacne vyšetrovat 😅 alebo na FB skupine o autizme si rodicia dali echo, kto tam ide a ten objednal ineho rodica na vysetrenie...
Este sa niektori objednavali cez ich web stranku a ze ked mali administrativu tak zvykli odpisovat a davat terminy. Vyskusaj
obe su profesionálne u lazikovsj tusim v stredu dviha telefon mala by to mat na stranke + da sa aj mailom odpoveda pravidelne tisim silnoe web
Najskôr išiel dnu syn, ja som medzitým vypĺňala dotazník a potom sme sa prestriedali, takže som zobrala pre neho aj hru, nech sa tam nenudí. Je to tam také schované a maličké, ale mne bola veľmi sympatická a zodpovedala mi každú otázku. Trvá to cca dve hodiny.
Lazikovej streba napisat sms co pottebujete a ona vam zavola...a dviha bud do 8.. alebo potom po 18tej
@henka123123 Ďakujem písala mi ale že má plné termíny. že keď sa niečo uvoľní že dá mi vedieť... neviete ako to chodí stalo sa vám že vás zobrala skôr. malý môj ma 2 a pol roka.... musíme čakať.
@deana100 zvykne brat deti az po 3tom roku..a na termin sa caka 6 mesiacov..diagnostika stoji 110 euro
@deana100 teeba potom ist pedopsychiatrovi.on vypracuje spravu a mozte poziadat o predlzeny rodicovsky