Ahojte maminky 🙂 budem rada ked sa pridáte,ak ste z okolia Trnavy a máte detičky narodene v tomto roku 😉
Aby sme si písali o svojich zlatíčkach a časom sa snad aj stretavali z detičkami-rovesníkmi 😉
Ahoj ja mám zas syna Október 2011 😉
No, paráda, ani som nečakala, že sa to tu tak rýchlo pohne 🙂 A si priamo z TT? Ktorý mesiac je synček?
Ach, veď píšeš, že október 🙂 Ja mám marcovú dcéru 🙂
Tak to už máš velkú slečnu 😉
Už ti chodí však?Kedy začala?Môjmu lenivcovi sa akosi nechce 🙂
@zuzulienkag nie som S TT bývam pri Hlohovci 😀
Neboj, to príde raz dava. Ešte má čas. Moja dcéra sa teda tiež zrovna veľmi neponáhľala, úplne sama začala chodiť až na konci 12 mesiaca 🙂 Dlho chodila okolo nábytku a za ruku a potom sa jedného dňa pustila sama 🙂
Ani ja nie som priamo z TT, ale z dediny kúsok od TT 🙂
@zuzulienkag Aj ja si to tak hovorím nebudem ho nútit ved má čas nie zatial si skacká okolo postielky a ked sa bude na to cítit rozbehne sa aj sám ale inak je to šinter obrovský 😀 😀 😀
Presne tak, jedného dňa si povie, že už ho to takto nebaví a šup rovno cez izbu 😀 A s rozprávaním ste na tom ako? Už začal nejaké prvé slovíčka?
Začal tak v siedmom ale iba mama,Ham ked je hladný ,baba a tak povie aj pá pá ked kýva a najnovšie som ho naučila podat ruku a povedat ahoj 😀 😀 je pri tom na zožratie
To je perfektné, vidíš podanie ruky sme veru nerobili, musíme skúsiť 😀 My sme robili čau tlesknutím rúk o seba. Inak, že, v tomto období sú tie deti také úžasné, keď už vnímajú, opakujú, učia sa rýchlo nové veci 🙂 Teda niežeby dovtedy neboli, ale toto je taká zmena. Malá má teraz obdobie, že všetko napodobňuje (aj to čo by nemusela 😀 )
@zuzulienkag 😀 😀 no moj malý zas ked mu niečo hovorím tak uprene mi pozerá na ústa ako sa mi hýbu pery a skúša všeliaké skomoleniny sú s toho ale je to zlatunké 😵 😵
Ale zase nechce tlieskat rukami ked mu poviem len ked ho samého napadne
No veru, nie vždy chcú drobci všetko urobiť na požiadanie 🙂 Ja učím malú aby ukázala s rúčkami prosím, keď niečo chce, občas ukáže, ale občas to musím vzdať lebo sa zatne a ani za svet.
Začali sme teraz pozerať DVD Spievankovo, aby sme mali nejakú zmenu lebo už fakt neviem, čo vymyslieť a je to DVD lepšie ako som čakala. Malá sa snaží napodobňovať detičky a je z toho celkom slušná zábava 😀
Malý zas tancuje ked začuje neakú melódiu čo sa mu páči tak sa začne natrásat aj po sedačky a pozerá pri tom na mna zúbky vyškerené 😀 sranda
No, to sú presne tie úžasné veci 🙂 My sa snažíme také veci natočiť a keď si to potom spätne pozrieme, je to super 🙂 A so zúbkami je na tom ako drobec? Nám sa tak pekne rozbehli a teraz dlhšie nič. Ale podľa ďasienok už budú stoličky raz dva vonku, teda aspoň dúfam.
Ahoj no my máme zatial iba 6 ale postupne sa tlačia dalšie
@zuzulienkag Dnes som skúšala natierat malému dasienka citrónovou štavou vraj to pomáha nemáš skúsenosti? 😕
Ahojky, citrón som veru neskúšala, ja som dávala malej homeopatiká - chamomilla vulgaris (také guličky), to sa nám osvedčilo...Aj keď ona nejaké veľké problémy zatiaľ nemala, niekedy sme ani nevedeli, že idú jej ide zúbok. A nevadilo malému kyslé? 🙂
Kolegyni, ktorá má rovnako starú dcéru sa napr. osvedčil gél na zúbky
@zuzulienkag no to som sa strašne čudovala,jemu to chutilo 😀 😀
tak to je super, môžeš otestovať, či to zaberie 🙂
No uvidím ale moc sa mi tomu nechce verit,že by to pomáhalo 😕
Ťažko povedať, za vyskúšanie nič nedáš, uvidíš, či to drobca upokojí 🙂 ja mám rada tieto prírodné recepty, ale tomuto tiež veľmi neverím. Určite záleží aj od intenzity problémov pri zúbkoch. Niekedy vraj nezaberá vôbec nič 😀
Ahojte baby, môžem sa pridať? ja mám dcéerku narodenú v máji 2011
Ahoj, no jasné, vitaj 🙂
ahojte baby, ak môžem rada by som sa sem pridala....aj ja som z okolia TT a mám augustového chrobáčika....aspoň môžem vidieť ako sa darí našim rovesníkom 🙂
Ahojte, ja mám júnového synčeka a som z okolia HC ;)
Ahojky, ja mám dcérku narodenú v roku 2011 🙂