Mamičky v Trnave

ancusiik
28. dec 2024

Ahojky baby ste tu nejaká z Trnavy, my tu bývame cez rok ale nejak tu ešte nemám extra kamosky a hlavne nie take s detickami, ja mám 18 a drobec coskoro 1 mesiac tak ak by sa nasla nejaka mamicka co by rada sa isla prejst na kavu kludne sa ozvite haha aspon mi ukazete trosku trnavu😂🫶🏻

martinmmartin
28. dec 2024

Klobuk dole, tvoje kolegyne s podobne starymi detmi budu mat tak 2x tvoj vek - znak modernej doby. Budes to mat tazke ale zelam vela uspechu

simona92101
28. dec 2024

@martinmmartin co je moderna doba u teba?kazdy nech ma deti kedy sam uzna za vhodne a hlavne ked vie deti zabezpecit-nie len urobit😉

martinmmartin
28. dec 2024

@simona92101 Suhlasim, ale sudruzka autorka bude velmi tazko hladat este jednu taku podobnu to hadam uznas. Prvorodicky pred 20-kou su dnes absolutna vzacnost a vynimka

ancusiik
autor
28. dec 2024

Nemusí byť vôbec 18rocna moze mat aj 50, nikde nepíšem že musí mať istý vek iba som napísala že tu na západe kamošky s bábom nemám , na východe odkiaľ som áno… študujem aj pracujem drobec sa má fajn čiže o to sa bát nemusí nik😁

lucckak
31. dec 2024

Ja mám 29 a dcérka má 11mesiacov. Nie sme priamo z TT, ale nie je problem sa dohodnúť na prechádzku a kávičku. 😊

ninkiis
1. jan 2025

Som od mala trnaváčka, aj keď už žijem o kusok ďalej, kludne sa možeme ist prejst, pokecať, pokočikovať 🙂 mam 25 a skoro 2ročnú 🙂 kludne sa ozvi do správy ak máš záujem 🙂