Ahojte 😊
Som mamička na materskej, bývam v Senici a mám drobca 1 a pol roka. Do Trnavy chodíme cca 1-2 krát týždenne. Som dosť introvertná a ešte sa mi nepodarilo skamošiť sa s nejakou mamičkou 🙈😅. Resp. tak viac. Vselikoho som spoznala ale chápete, ten človek vám aj musí sadnúť - nedá sa baviť úplne s každým. Aspoň nie mne.
Ak si optimistka, cítiš potrebu kamošky a zdieľania materského života, máš rada srandu, deti.. tak kľudne napíš 😊😊😊
Ahojte,ja som Miška,mam 2 chlapcov coskoro 4 rocneho a 16m,sice byvaju casto chory,ale najdem cas na stretko ci uz s detmi alebo bez 🤣
Ahoj ja mam 2 chlapcov 4,5 rocneho a 2,5 rocneho. Stale sme chori lebo obaja chodia do skolky. Ale v lete to bude isto lepsie. Sme priamo z TT. Chodievam s nimi tour de ihriska. Byvame na prengu.
Ahoj, ja som do nedávna žila v Senici a momentálne som prestahovana v TT mesiac. Ak chceš, rada vybehnem na kávu. Syn bude mať o mesiac 1,5 roka čiže by si mohli drobci rozumieť.
Ahojky, presne toto iste hladam aj ja 🙂 som priamo z TT, mam 7 mesacneho syna, a aj ked tu uz byvam niekolko rokov, tak sa mi nepodarilo nejak extra socializovat, lebo moj zivot bola zvacsa praca 🙂 a kamosky co tu mam maju svoje zivoty a chodia do prace, uz nemame cas sa stretavat 🙂 tak ak chces kludne mi napis, velmi rada sa spoznam s niekym novym 🙂
Ahoj, ja byvam v dedine pri TT, tiez tam teda chodievam z casu na cas. Mam dvoch synov, 4-rocny a skoro 1-rocny. Tak ak budete mat dakedy vyjazd do TT, tak kludne napis 🙂