Lengyel ortopéd

brema3114
1. apr 2022

Ahojte,
Chcem sa spytat, ktore chodite s detickami ortopedovi Lengyelovi - ako funguje navsteva lekara bez objednania? Davaju casenky? Kedy a kolko? Ako dlho sa caka? S rezervaciou na termin je to sice super, ale pytat za dva 10 min. terminy (pre dve deti) 30 euro to chce moralnu odvahu teda. Dakujem za konstruktivne odpovede.

owecka
1. apr 2022

@brema3114
My sme boli za 10 euro s novorodencom 3 roky dozadu. No nic moc ortoped😄 boli sme tam asi 2 minuty aj s cestou. Nic nepovedal. Neviem, ja uz by som asi hladala inde

macah
1. apr 2022

@brema3114 ahoj, ja som bola s 3mi detmi pred 3tyz doxadu. V pond. rano som prisla o 8mej, zaklopala sestricke a normalne mi dala 3casenky. (rozdava tusim 13ks) uz mi dala 9, 10,11ku. Povedala mi, aby som prisla s detmi o 12:30, deticky xacina brat o 12tej...no my bez objednania, pred nami este isli aj objednani, ale vybavila som to ok. Boli sme len na kontrole, takze sa bose poprechadzali a bolo.

kris_y
11. feb 2023

@owecka
@macah baby, prosím Vás, treba výmenný lístok? Ďakujem.

macah
11. feb 2023

@kris_y nakolko k nemu patrime, vymenny l som nemusela davat

kris_y
11. feb 2023

@macah nerozumiem presne - ako ze patríte? Podľa obvodu, alebo ste tam už niekedy boli s výmenným, čiže teraz už ho nebolo treba? Ďakujem.

macah
11. feb 2023

@kris_y deti sú v ich registrácii, takže teraz my nepotrebujeme výmenny l. Zavolajte si, sestricka vás musí informovať

kris_y
12. feb 2023

@macah v poriadku, ďakujem veľmi pekne za odpoveď. Peknú nedeľu prajem!

senta_sofia
15. feb 2024

@macah Zmenil sa prosim vas system objednavania alebo caseniek?

kelpy
23. apr 2024

Skúšali ste MUDr. Brozmanovú? https://sportmed.sk/mudr-blazena-brozmanova-csc/