Kyretáž v Trnave

daom
2. nov 2020

Ahojte, potrebujem poradit, kde sa mam objednat na kyretaz v trnavskej nemocnici. Tam, kde sa chodi ku koncu tehotenstva na poradne? Dakujem za pomoc

wewuliatko174
2. nov 2020

@daom mna poslala gynekologička moja od nej som išla ako je gynokologicka ambulancia teda pohotovost dolu tam mi povedali ake vyšetrenia budem potrebovat kvoli anesteze a tak...ale teda dufam že už nebudem musiet nikdy absolvovat...ja som vybavovala po MA....

daom
autor
2. nov 2020

@wewuliatko174 ano, ja cakam na vysledky krvi a idem este anesteziologovi a internemu na predoperacne, tam uz chcem ist so vsetkym naraz. Takisto po MA zial. A ako rychlo ta objednali ak sa mozem spytat?

wewuliatko174
2. nov 2020

@daom cca dake 4 dni ale kym som vybavila všetko tak týžden..ja som medzitymi vyšetreniami išla aj inemu doktorovi na vyšetrenie pre istotu tak preto aj zdržanie...ja som tam bola cca 2 roky dozadu

daom
autor
2. nov 2020

@wewuliatko174 dakujem za info

ankare
2. nov 2020

@daom drz sa! ❤️

janula12345
2. nov 2020

@daom mozno bude fajn ak tam pojdes este pred tymi predoperacnymi vysetreniami. Predsa len ktovie aky termin ti daju. Cim skor tam pojdes, tym skor ti daju termin a potom medzi tym si dovybavis tie predoperacne. Ja som isla tak. Od gyn som isla do nemocnice, tam kde sa chodi aj na pohotovost, a ona dala termin, a na to jned som isla na predoperscne a potom s tym iz na kyret. Drz sa, je to kratke a poobede uz budes doma v klude 🙏

daom
autor
2. nov 2020

@ankare dakujem ti velmi pekne

wewuliatko174
2. nov 2020

@janula12345 dobra rada inač...drž sa veru..kratke ešte v ten den pustia..všetko oka...je to tažke len na psychiku..aspon mne..poplakala na sale ..a trochu otapena po prebudeni

daom
autor
2. nov 2020

@janula12345 idem tam teraz v stredu, skor sa mi neda, nema mi kto povarovat 1,5rocnu. A to uz by som mala mat vsetko zo sebou, tak dufam, ze uz to budem mat cim skor za sebou. Myslis teda, ze tam nebudem musiet travit noc? To si ma teda velmi potesila, aspon nieco pozitivne.

daom
autor
2. nov 2020

@wewuliatko174 ja uz som oplakala, ja to chcem mat hlavne cim skor za sebou, lebo ten pocit, ze v sebe nosim mrtvy plod je asi najhorsi. Nech uz uzavriem tuto etapu a ide sa dalej.

wewuliatko174
2. nov 2020

@daom presne...chapem to...tak nech to maš za sebou...

wewuliatko174
2. nov 2020

@daom určite noc nie...je to velmi kratky proces 15 min tak tušim dve hodky počkat---ja som tam mala tušim obed potom a kontrola a pustili domov..ked neteplotuješ a podobne..ja žiadny probem dobre vyčistili dva tyždne cca krvacala ako ked maš menzes a bolo oka..kotrola po prvej ms kt.trvala dlhšie kym prišla inač oka

janula12345
2. nov 2020

@daom aale kde noc. Rano prides, pockas v klasike izbe na oddeleni, zmeraju tlak, daju kanylu, pride mniska- toto nemuselo byt, nakolko to bolo viac frustrujuce ako napomocne... ani neviem co hovorila... a zoberu ta,, ide tocako na pase. My sme boli tri zeny. Vsetky tri po MA. Cca 5 minitiek to je cele a zrazu sa prebudis na izbe, oddychnes polezis a pockas na primara aby podpisal prepustacku. Mna o 9 robili a domov som isla o 3. Ale to uz som dupkala, lebo primara nebolo. Inak som uz od 11 bola nachystana ist🙂)

nika82
6. nov 2020

ja som bola na diagnosticku kyretaz v v Gyncentre na druzbe a to co potrebujes ty tam nerobia ?