Ahojte, predovšetkým Trnavčania. Chodí v Trnave autobus ktorý by ma ráno (pred školou) odviezol z vlakovej stanice ku gymnáziu Jana Holleho? Pripadne ako ďaleko je ta autobusová zastávka od holleho, a okoľkej chodí. Ďakujem vopred za všetky odpovede
https://imhd.sk/tt/linka/3/bd857f7c817f86807f82...
Najlepšie bude asi použiť tento spoj smerom na Špačinskú, vystúpite pri obchodnom centre Arkadia a zídete dolu schodmi do sídliska a ste tam 😊
@h_petra
@nika82
@viestta
Dámy, svojim komentárom som stratila cca 2 minúty svojho času a možno pomohla dotyčnej, pretože tu bývam. Dúfam, že ste so sebou maximálne spokojné, s Vašim neodpustiteľným komentovaním, pretože jedna bezcenná rada mimo Vášho mesta by Vám asi nedala spávať! To nie je možné už toto, pani najdokonalejšie, ktoré v živote radu nepotrebovali a potrebovať nebudú! Reagovať na mňa nemusíte, absolútne nie som zvedavá na Vaše múdrosti. Príjemný deň 🌷
@nika82 A toto ťa skutočne tak serie????? Mňa vôbec, ani zo mňa neubudlo, o tom buse totižto viem, iba som tam klikla presný link. Ak by sa ma to netýkalo, ani tu brvou nehnem, nie to ešte tu rýpať...
@nika82 Ale dobre, vytešuj sa zo seba 😅
Toto snáď ani nie je pravda, takéto otázky.
🙈