Ktorým autobusom v Trnave sa dostať z vlakovej stanice až ku gymnáziu Hollého?

19. feb 2021

Ahojte, predovšetkým Trnavčania. Chodí v Trnave autobus ktorý by ma ráno (pred školou) odviezol z vlakovej stanice ku gymnáziu Jana Holleho? Pripadne ako ďaleko je ta autobusová zastávka od holleho, a okoľkej chodí. Ďakujem vopred za všetky odpovede

h_petra
19. feb 2021

Toto snáď ani nie je pravda, takéto otázky.
🙈

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
veronika2606
21. feb 2021

https://imhd.sk/tt/linka/3/bd857f7c817f86807f82...
Najlepšie bude asi použiť tento spoj smerom na Špačinskú, vystúpite pri obchodnom centre Arkadia a zídete dolu schodmi do sídliska a ste tam 😊

nika82
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
veronika2606
21. feb 2021

@h_petra
@nika82
@viestta
Dámy, svojim komentárom som stratila cca 2 minúty svojho času a možno pomohla dotyčnej, pretože tu bývam. Dúfam, že ste so sebou maximálne spokojné, s Vašim neodpustiteľným komentovaním, pretože jedna bezcenná rada mimo Vášho mesta by Vám asi nedala spávať! To nie je možné už toto, pani najdokonalejšie, ktoré v živote radu nepotrebovali a potrebovať nebudú! Reagovať na mňa nemusíte, absolútne nie som zvedavá na Vaše múdrosti. Príjemný deň 🌷

nika82
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
nika82
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
veronika2606
21. feb 2021

@nika82 A toto ťa skutočne tak serie????? Mňa vôbec, ani zo mňa neubudlo, o tom buse totižto viem, iba som tam klikla presný link. Ak by sa ma to netýkalo, ani tu brvou nehnem, nie to ešte tu rýpať...

nika82
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
veronika2606
21. feb 2021

@nika82 Ale dobre, vytešuj sa zo seba 😅

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
nika82
22. feb 2021

@viestta kakať nato