Dobrý deň 🙂 Hľadám krajčírku z Trnavy, ktorá by ma vedela naučiť základy šitia na šijacom stroji. Šijací stroj mám.
@mona987 jasne, rozumiem. K tomu starsiemu stroju- poviem ti moju skusenost, svokra mi pred rokom posunula stary stroj, potesila som, skusala som sit, ale islo to tazko, nedali sa nastavovat nite, nevedela som co a ako. Ale chcela som sa naucit sit tak som si kupila novy a to je taaaaaaaaky rozdiel. Teraz by som uz vedela nastavit aj stary ale vtedy by ma to skor odradilo 🙂
@mona987 ja ti viem tiež len online návody poradiť - Kurzy módy, ktoré robí Lucia, je na Facebooku aj na Youtube, ja som bola pred koronou aj na osobných kurzoch, ale žiaľ v BA. Ale skvele vysvetľuje všetko vo videách, robí návody na pekné moderné veci, ktoré zvládnu začiatočníci.. pekne vysvetlí ako si spraviť strih a vselijake vychytavky, aby bol výsledok super. (Je veľmi šikovná, tuším robila aj kostýmy do filmov alebo rozprávok, už neviem) no len práve s tým strojom je to horšie, lebo Lucia vysvetľuje samozrejme na novšom type.. ale do budúcna sa, myslím, zíde vedieť o nej. 😊
@mona987 Caau ja som z trnavy, momentalne sice v sestonedeli po narodeni babatka, ale robim kurzy sitia pre zaciatocnikov. neviem kedy sice spravim novy vdaka babatku, ale dufam ze na leto sa podari. Info mam na FB- Eva K. srubarova, alebo instagrame. tu mam jedno video z youtube
https://www.youtube.com/watch?v=P_kxIkIxPL0caukoo 🙋♀️😊
@evkaks ahoj, ak by si robila real kurz tak mam urcite zaujem aj ja 🙂
@lllienka221 kludne napis na moj mail co som tu napisala do komentaru
@mona987 ja som mala už jednu mašinu, z roku pána pred Kristom... Bola pokazená a znova sa pokazila... Pred nedávnom som tiež dostala, že starší stroj (ako myslela som si, že rok výroby 70. roky) omyl... Asi z prvej svetovej.... Noo tak to si raz našetrím a kúpim fungl nový.... Takú haraburdu si ani do elektriky nestrčím...
@veronko ahoj. Tu je link na youtube 🙂 https://youtube.com/c/kurzymody
Ma tam asi fakt všetko od šiat, sukien, až po športové leginy a tepláky.
ihlanit.sk v Trnave
Ma caramilla.cz su super navody a robia aj online kurz 🙂