Ktorá krajčírka ma naučí základy šitia?

mona987
11. máj 2021

Dobrý deň 🙂 Hľadám krajčírku z Trnavy, ktorá by ma vedela naučiť základy šitia na šijacom stroji. Šijací stroj mám.

carduelis
11. máj 2021

Ma caramilla.cz su super navody a robia aj online kurz 🙂

mona987
autor
11. máj 2021

@carduelis Ďakujem za radu 🙂 Online kurz si určite urobím, ale mám starší stroj a potrebujem sa občas aj na niečo spýtať keď skúšam šiť, tak aspoň pár hodín by som chcela aj osobne.

carduelis
11. máj 2021

@mona987 jasne, rozumiem. K tomu starsiemu stroju- poviem ti moju skusenost, svokra mi pred rokom posunula stary stroj, potesila som, skusala som sit, ale islo to tazko, nedali sa nastavovat nite, nevedela som co a ako. Ale chcela som sa naucit sit tak som si kupila novy a to je taaaaaaaaky rozdiel. Teraz by som uz vedela nastavit aj stary ale vtedy by ma to skor odradilo 🙂

kisskiss
11. máj 2021

@mona987 ja ti viem tiež len online návody poradiť - Kurzy módy, ktoré robí Lucia, je na Facebooku aj na Youtube, ja som bola pred koronou aj na osobných kurzoch, ale žiaľ v BA. Ale skvele vysvetľuje všetko vo videách, robí návody na pekné moderné veci, ktoré zvládnu začiatočníci.. pekne vysvetlí ako si spraviť strih a vselijake vychytavky, aby bol výsledok super. (Je veľmi šikovná, tuším robila aj kostýmy do filmov alebo rozprávok, už neviem) no len práve s tým strojom je to horšie, lebo Lucia vysvetľuje samozrejme na novšom type.. ale do budúcna sa, myslím, zíde vedieť o nej. 😊

bevina
13. máj 2021

@mona987 v materskom centre na okružnej robili 2 roky po sebe kurz pre ženy co sa chceli naučiť šiť na stroji, možno zase také niečo budú robiť. Bolo to tak na 6 krát..

mona987
autor
13. máj 2021

@bevina Pôjdem sa tam spýtať, ďakujem pekne za info 🙂

mona987
autor
13. máj 2021

@kisskiss Jasne, ďakujem za všetky rady, určite budem skúšať aj online kurzy neskôr 🙂

mona987
autor
13. máj 2021

@carduelis Ja mam ten isty problem, všetko zle funguje a odrádza ma to preto som chcela aby ma to niekto naučil, ale asi bude rozumnejšie kúpiť nový stroj a to už zvládnem aj z online kurzov.

evkaks
17. máj 2021

@mona987 Caau ja som z trnavy, momentalne sice v sestonedeli po narodeni babatka, ale robim kurzy sitia pre zaciatocnikov. neviem kedy sice spravim novy vdaka babatku, ale dufam ze na leto sa podari. Info mam na FB- Eva K. srubarova, alebo instagrame. tu mam jedno video z youtube

https://www.youtube.com/watch?v=P_kxIkIxPL0

caukoo 🙋‍♀️😊

mona987
autor
18. máj 2021

@evkaks To by bolo super, dal by sa aj individualny kurz? Mne by stacilo par krat ukazat nejake veci a ostatne uz zvladnem aj z online kurzov. Tak 5 krat by mi uplne stacilo.

mona987
autor
18. máj 2021

@evkaks alebo raz za tyzden na 1-2 hodinky , ja by som sa vo vsetkom prisposobila 😀

evkaks
19. máj 2021

@mona987 mozeme sa nejako dohodnut. problem so sitim je, ze len sa pozries na stroj a hned ti to zhltne tri hodiny casu 😀 mail mam eva.srubarova@ gmail tak tam mi napis a nejako sa dohodneme

lllienka221
20. máj 2021

@evkaks ahoj, ak by si robila real kurz tak mam urcite zaujem aj ja 🙂

evkaks
23. máj 2021

@lllienka221 kludne napis na moj mail co som tu napisala do komentaru

dasemila
17. sep 2021

@evkaks Dobrý deň, teraz na jeseň nebudete robiť nejaké kurzy šitia c Trnave?
Dasa

evkaks
18. sep 2021

@dasemila trosku sa mi komplikuje situacia kvoli babatku, ale velmi rasa by sim. Skuste ma dat sledovat na fb, instagrame a budem tam informivat. Trosku je to teraz kimolikovane to zosuladit

veronko
18. sep 2021

@kisskiss ahoj. Mohla by som poprosit link na luciu na youtube? Alebo na fb presný názov aký má? 🤗

poopsie
18. sep 2021

@mona987 ja som mala už jednu mašinu, z roku pána pred Kristom... Bola pokazená a znova sa pokazila... Pred nedávnom som tiež dostala, že starší stroj (ako myslela som si, že rok výroby 70. roky) omyl... Asi z prvej svetovej.... Noo tak to si raz našetrím a kúpim fungl nový.... Takú haraburdu si ani do elektriky nestrčím...

dasemila
18. sep 2021

@dasemila ok ďakujem a budem sledovať ;)

kisskiss
19. sep 2021

@veronko ahoj. Tu je link na youtube 🙂 https://youtube.com/c/kurzymody
Ma tam asi fakt všetko od šiat, sukien, až po športové leginy a tepláky.

veronko
19. sep 2021

@kisskiss ďakujem veľmi pekne 🤗🤗🤗🤗

nana27
1. nov 2022

@mona987 ahoj. Aj si nasla niekoho na kurz v TT?

haluskahaluska
4. dec 2022

ihlanit.sk v Trnave