Ahojte neviete náhodou o niekom kto prenajíma za rozumnú sumu garáž? V Trnave a blízko Lincianskej... Dakujem
@ivka1474 no to asi tazko .... mame garaz .... nieje za 50 je to vissia cena a to sme len tak tak nasli ale mame to 5min pomali s cinziaku (gen.goliana a garaz je na astrovej) ale tak trebalo tatosa mat schovaneho
@00kvetinka00 @ivka1474 tých čo poznám ja, prenajímajú za 50 EUR mesačne.
@opica_skorica mozem vediet kde sa nachadzaju za taku cenu ?
No mi sme museli dat do takej drahsej predsa to aito nieje lacny spas ..... mame el.garazove dvere el.garazovi vchod a kameru kroru mozme pozriet aj zdomu elektrika a svetlo samozrejmost
@opica_skorica ahoj a môžeš my povedať ze kde? Dakujem
@00kvetinka00 @ivka1474 uz som to pisala, ze na sidlisku ČSM. Ulica Prechodná za elektrom karol.
@ivka1474
@opica_skorica ...... a nieje to trochu od ruky kedze pani hlada sidlisko LINCIANSKA asi chce auto dat do garaze ...... nwm ci ma v plane ist na opacnu stranu mesta ....... ale tak vsetko ke mozne aj MHD ide na ten smer
@00kvetinka00 olalá, ved sidlisko CSM je pri Zatvore, nie pri Lincianskej.
@00kvetinka00 otazka znela garaz za rozumnu cenu v TT. Na to som reagovala.
Dobry den,prosim pekne,zhanam garaz p respektyve nejake mensie priestory na odlozenie veci,nakolko byvame v malom byte.prosim keby niekto nieco vie,ozvitesa budem vdacna.v Trnave max okolir.za fakt rozumnu cenu.😊❤
@ivka1474 poznám v Trnave a aj cena je rozumná, lokalita ČSM.